חדשה

חדשה../images/Emo9.gif

היי אני ארי בת 15, ואממ התחלתי לאהוב את גרין דיי לפני בערך חצי שנה... כשהקשבתי לאמריקן אידיוט והלכתי לקנות תאלבום והאעהאעע אני אוהפת!!! ~מכורה~ אז אממ נדלקתי גם קצת על בילי ג'ו <מודה> כי הוא חמוד.. ובכלל שמתי לב שהיו לי מלא שירים ישנים שלהם במחשב ולא ידעתי שזה הם חחחח אתם יודעים איזה ביאוס... לפני כמה ימים הייתי בטאואר רקורדס ויש להם מבצע שמי שקונה את אמריקן אידיוט מקבל שרוך לפלאפון שלהם כזה שרוך יפהההה ואני רציתי והוא לא רצה למכור לי בלי האלבום ולא עניין אותו שקניתי באותה חנות לפני כמה חודשים.. איזה זנות:((((( אני מבואסת... טוף זהו

m00n light

New member
ברוכה הבאה!!!

חצי מהבנות שאני מכירה, שאוהבות גרין דיי נדלקו על בילי
הוא כזה חמוד וחתיךךך
ודווקא המוכר בטאוור רקורדס שאני הייתי היו נחמדים...קניתי את נימרוד ואז שאלתי אם קונים דיסק ישן גם מקבלים שרוך, והוא אמר לי שאסור להם אבל בטעות "נפל" לו אחד לתוך השקית שלי
אז ברוכה באה!
ותהני

חחחחחחחחחחח

רעה רעה!!!!! גמני רוצההה אוף איפה קנית? די אני רוצה שרוךךךך אמרתי לו שלא אכפת לי כמה כסף לשלם והוא לא הסכים אה:( אני עוד אחרים את טטאור רקורדס בגללו!

m00n light

New member
קניתי בגראנד קניון [בחיפה]

וזה מאוד נדיר למצוא מוכר טוב..טאוור רקורדס באמת מעצבנים!

אההה!!!!!!!!!!!!!!!

אני קניתי שם תדיסק לפני כמה חודשים ואז הקטע עם השרוך היה בלב המפרץ... בכל מקרה המוכר בגראנד קניון מה זה נחמד:}

®NuLy®

New member
ברוכה הבא../images/Emo24.gif

אני גל עוד חודש בת 15 השתלבות נעימה

healing drug

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

טאוור רקורדס הם מעפנים ברחובות אני קניתי את הדיסק שלהם (american idiot) ובאותו זמן הם חילקו תשרוך ואני לא שמתי
והם לא הביאו לי... חפיף לא נורא בקיצור שתיהיה לך השתלבות מהירה!

כן אבל מה לא היה להם באותו זמן?

אני קניתי תדיסק וקיבלתי זה לפלא אוו חח למה שרוצים וכןןן זה יפה חחחחחחח

חחחחחח

תודה לכולם:} השרוך ככ יפההה וזאתי שקיבלה אותו.. תמותי!!;) אוך גמני רוצההההה די אני מקנאה:|

באיזה טאוור רקורדס?

כי בקניון גבעתיים היה שם במובחרים את דוקי בחמישים שקל וקניתי וזה לא משנה שזה לא קשור בכלל ואה כן ברוכה הבאה

חחח

תודה:} את האלבום עצמו קניתי בטאואר שבגראנד קניון, לפני כמה חודשים ולפני כמה ימים בטאואר בלב המפרץ ראיתי תשרוך.. והם לא נתנו לי:(

למעלה