חדשה

חדשה ../images/Emo9.gif

חולת ספינינג
זה התחיל בכיתה ז', כשנרשמתי למכון כושר. התחלתי, מסע של אהבה. אין לתאר את האדרנלין שלפני, את הכיף שבחוויה השבועית, את ההרגשה
אך לצערי זה נגמר בתום 3 חודשים. אבל... עכשיו, אחרי שנתיים קדימה, נרשמתי שוב
המכון ייפתח ב1.1.06, אני סופרת את הימים. לשוב לזה, לאהבה הזאת, ישששששששששששששששש !!! אני מחכה לזה בכליון עיינים, אין לכם מושג. יאללה, רק שיגיע כבר. ספרו על חוויות שלכם מהספינינג, כמה זמן אתם בספינינג, וכל מה שתרצו

November Rain2

New member
ספינינג והאוכל שאחרי..

שלום לכולם,אני חדשה כאן,מתאמנת בספינינג כבר בסביבות השנתיים,תמיד אחרי השיעור אני ממש לא רעבה ואפילו מרגישה שובע מסויים,אבל אחרי המקלחת תוקף אותי ממש רעב..מה עושים עם זה..? ומה אוכלי,בהנחה שבמשך היום אכלתי כרגיל? תודה (=

../images/Emo26.gifכנסי

מומלץ לא לחכות לתחושת הרעב כשאת מסיימת את האימון. עם תום האימון נצלי את שעת חלון ההזדמנויות ואכלי חלבונים ופחממות. מצורף קישור למאמר שיכול לעזור לך.

אוכל אחרי שיעור ספינינג..

מנה קלילה של חלבונים, בשביל לשקם רקמת שריר ולתת לה להתאושש, פחמימות פשוטות בכמות קטנה יחסית, וזאת מפאת שפחממה פשוטה קושרת מולקולרית את החלבון ועוזרת לו להגיע ליעדו בשריר, וגם ממלאת מחדש ומהר את מאגרי האנרגיה בגוף... עינב ברגר, דיאטנית קלינית, תזונאית ספורט ומדריכת ספינינג בעצמה אמרה לי פעם.. 50 גרם ביגלה רגיל יחד עם מעט גבינה או גביע יוגורט.. שזו התזונה שלה אחרי שיעור ספינינג.. גם קליל וגם טעים.. בביגלה יש גם מעט מלח, מה שעוזר לאגור מחדש נוזלים שאבדו בהזעה בזמן השיעור. אני יודע... זה נשמע תלוש מהמציאות , אבל ככל שאני חושב על זה, זה נשמע הגיוני מאוד..

Gspin

New member
מעניין...

NOT!! זה לא מה שמלמדים, אין לי מושג מאיפה היא הוציאה את זה, אבל כבר התרגלתי. אחרי שראיתי המלצה לשתות כוס חלב אחרי אימון ספינינג, אני לא אמשיך להתווכח. לפי דעתי צריך בכלל לקנות תוספי מזון, כמו שיאיר להב ממליץ.

אתם כל כך טועים...

אחרי ספינינג ערב מאוחר נרות שולחן זוגי כבד אווז מפוטם בקלבאדוס וצ'אטני תאנים (אחלה חלבון) על מצע של בריוש קלוי (אחלה פחממה) מלווה באספרגוס שלוק בחמאת זעפרן ומלח ים טבעי וגס (אחלה מלחים) ולהוריד הכל באיזה דום פריניון 56 (אחלה נוזלים)... ככה ממליץ התזונאי שלי

חליל יה ערבי

קיבלתי במתנה בקבוק או מוטב אומר Decanter של נוזל בעל גוון צהבהב,מחליק בנעימות במורד בגרון.מיוצר על ידי חברת Suntory היפנית,כתוב על האריזה:HIBIKI 17 years old . התזונאי שלי ממליץ על זה בתור התוסף האולטימטיבי בסוף יום ארוך לאחר אימונים אינטנסיביים.

P u s s i c a t

New member
היי אתה ../images/Emo88.gif

מי אם לא אתה מבין איפה למה וכמה
אז איפה במחוזותינו אני משיגה אלכוהול במחירים שפויים - שלא בדיוטי?

לא שפויים לא אומר אבל...

לכי לחינאווי ביפו ליד השעון... ותגידי שחליל שלח אותך... (
והם ערבים...)

P u s s i c a t

New member
מכירה סניף ליד הבית שלי

זה אותו אחד? או שזה השני? הבנתי שיש ג'ורג' ועוד אחד לא זוכרת איך קוראים לו ורק זה היה חסר לי... חנות אלכוהול ליד הבית... אפילו לא צריך לנהוג כשיוצאים
טעמתי. נדלקתי. וחייבת כזה בבית

eynav16

New member
ברוכה הבאה דנה...

ניראה לי שאני ואת הכי קטנות פה... כל השאר קצת יותר...

למעלה