חדשה

חדשה../images/Emo9.gif

היי אני קורין ואני חולת אינויאשה ובכלל אנימה.
אם מישו יודע איפה אפשר לקנות את הסרט השני שלו כשהוא מנשק את קגומה שיגיד לי
רבה אינויאשה הוא הכי טוב שיש והלוואי שהוא היה אמיתי

MomijiSan

New member
ברוכעD:|קרמבו|../images/Emo58.gifמעליי!

ברוכה הבאה ! אני שקד
את הסרט אפשר להשיג בחנויות כמו אוטאקו וזה למרות שהכי קל לדעתי זה להזמין מאיביי וכאלה. ונא לסמן ספוילר למרות שנראהלי שכולם פה יודעים מה קורה בסרט השני

תודה

אני קורין בת כמה את ?? את חושבת שאינויאשה וקגומה צריכים להיות ביחד אוו קיקיו ואינויאשה ?? אשמח אם תרצי לדבר איתי במסן.. ובאיסי

היי

שמי קורין אני בת 14 אשמח אם תרצה לדבר איתי במסן ובאיסי...........
אני מתה על אינויאשה ואני חושבת שקגומה ואינויאשה צריכים להיות ביחד. מה אתה חושב??? שיהיה לך יום שמח להתראות!!!!

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifשלומות וברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

אני עדן^^ אני מניחה שכדאי לאינויאשה להישאר בגדר ציור
קצת מסוכן אם הוא יסתובב חופשי ברחובות XD

נכון את צודקת

אבל עדיין היה נחמד אם היה לך מישהו כזה את לא חושבת?? בת כמה את??? את ראית את הסרט השני ??? אם כאן אולי תוכלי איכשהו לשלוח לי אותו . אשמח לדבר איתך מחוץ לפורום באיסי ובמסן.... להתראות עדן!!
ואיך עבר לך ל"ג בעומר????

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif=]

אני בת 18, וכן ראיתי את הסרט השני אבל אסור לדבר על גבי הפורום על הפרת זכויות יוצרים והורדות בלתי חוקיות, מצטערת. בפרטים שלי תוכלי למצוא אייסיקיו ולהוסיף אותי בכיף. ול"ג בעומר היה פגזD:

היי

היי שמי קורין שם יפה לאסט!! אני מקווה להשתלב בפורום ושנהיה ידידות
אשמח אם תרצי לדבר איתי מחוץ לפורום באיסי ובמסן.. את יודעת מה אני הכי לא אוהבת שאינויאשה עושה זה כשהוא כועס על קגומה וחושב שהיא מפלרטטת עם קוגה והוא מתגנב לפעמים לראות את קיקיו. גם את חושבת כך??

Lust chan

New member
../images/Emo45.gif זה שאינויאשה אידיוט זה לא חדש ../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

בסך הכל הוא כלבלב, הוא לא גאון XD וגם אני מקווה שנתיידד
מה המסן שלך? O:

Dark Neko

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני רעות, 13, מעלה אדומים ^^~ תהני, והשתלבות מהירה -^^-

הייי

רעות זה שם יפה שמי קורין ואני בת 14!! תודה אני מקווה מאוד להשתלב ואיכשהו אני יודעת שאהנה אז........................... אשמח אם תגידי כמה אנימות חוץ מאינויאשה??? תודה רבה ואשמח אם תרצי לדבר איתי במסן ובאיסי.........

מה שלומך?

מיכאלה מה שלומך??.. בת כמה את ?? נכון אינויאשה כזה חלומי וזה לא פר מה שהוא עושה לקגומה כאשר הוא חושב שהיא מפלרטטת עם קוגה כאשר לפעמים הוא מתגנב בלילה לראות את קיקיו??? אשמח עם נמשיך לדבר!

הכל בסדר ^ ^

אני בת 13 (עוד חודש יומולדת 14) הוא השד למחצה הכי חמווד שראיתי ...ואני שונאת את קיקיו ואת צודקת בהחלט זה ממש לא פייר שלאינויאשה מותר ולקאגומה אסור ...הוא עדיין חמוווווד ! תני לי לצטט את שיפו מאחד הפרקים ::: שיפו לאינו :"זה לא אני שמקפץ מקאגומה לקיקיו כל הזמן"!. אינויאשה:פרצוף כועס נותן לא בוקס בראש! וגם אני ישמח לדבר מסנג'ר ! [email protected] (אני לא חושבת שמותר לפרסן כתובות אז סליחה לא הייתי בטוחה )

NoAmItA ChAn

New member
ברוכה הבאה DDD:

אני נעם, 14 וחצי, ת"א. כל בעיה\שאלה\בקשה\רצוןעזבלתינשלטלאכולחסות את מוזמנת לפנות אליי או אל אחד מחברי הפורום היקרים D: אשמח להיות חברתך ^-^

Mana Sama

New member
ברוכה הבאה,קורין ^^

אני קסואי,חודש הבא בת 18 השתלבות נעימה ומהירה וכאלה~

למעלה