חדשה

חדשה ../images/Emo9.gif

היי אני אפרת,בת 13 מגבעתיים. אני אוהבת מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד את גרין דיי
. יש פה עוד מישהו כזה? וזהו..

Rose131

New member
היוש!!!1../images/Emo24.gif

ני נועה, 15 וחצי מירושלים\מבשרת^^ אמ. גרין דיי. אמ. בהתחשב בעובדה ששמעתי בערך רק את אמריקן אידיוט(האלבום כאילו
) אז אמ. כן. ברוכהבאה!D:

לול,רק את האלבום?

אני שמעתי את (כמעט) כל השירים. חפשי באינטרנט. יש גרסות חינמניות וחוקיות שמאפשרות לשמוע באינטרנט.

sha na na revol

New member
../images/Emo45.gif

חשבתי בהתחלה כשיצא האלבום 'אמריקן אידיוט' שהם עשו משהו נחמד, באמת, אבל כל ההערצה להם מעיקה עלי אז אני מעדיף לדבר על להקות אחרות. גם מאז שהייתי ילד אף פעם לא חשבתי שהם ךהקת פאנק, למרות שכולם אמרו שהם כן. >__<

Runt

New member
לול?

אז אתה בעצם אומר שאתה לא אוהב אותם כי אחרים ממש אוהבים אותם?

sha na na revol

New member
לא,

אני לא אוהב אותם בגלל שאף פעם לא הבנתי מה מגניב בהם, גם לא מפעם. ואז פתאום הם עושים משהו כמו שפאנק צריך להישמע ובא לך לרוץ ולחבק אותם כי הם סוף סוף הבינו מה זה פאנק... ואיכשהו, הם עדיין לא מגניבים. ומעניין מי אלה אחרים שממש אוהבים אותם, הם כאילו אנשים שצריכים לדעת שהם הפכו מילדים טיפשים שלא יודעים מי אלה הסקס פיסטולס למפלצות
... ושהם כתבו טקסטים די דבילים לפני כן, מינוס Basket Case שהיה לפחות מצחיק
...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ברוכה הבאה D:

שחר, 15. יוו שהייתי בגילך הייתי כלכך מכורה לגרין דיי ~,~ ואפילו יש לי את כל האלבומים שלהם. הכרתי אותם שבולבורד אוף ברוקנ דרימס יצא לרדיו בארץ חח לפני שנתיים וחצי כמעט.

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifברוכה../images/Emo9.gif

אני מור[= אמ. גם אני מעריצת גרין דיי לשעבר. בילי מעצבן אותי._.

Djerry

New member
ברוכה הבאה!

פעם אהבתי את גרין דיי ואז הם השתנו...

oshriti123

New member
ברוכה הבאה. [:

אושרית, 15, חיפה. כנ"ל לכל ה"פעםאהבתיאתגריןדייאבלכברלא" שמעליי. P:

Let it Bleed

New member
ברוכה הבאה../images/Emo217.gif

אני מישל ואני לא אהבתי אותם אפעם, רק הייתי שומעת שירים כשהם היו להיטים או משו כי הם היו בכל מקום.. וזהוD:

Runt

New member
היי ../images/Emo9.gif

אני איזדרכת מלפפון ואני אוהבת את גרין דיי. עכשיו קצת פחות כי הם הופיעו לא מזמן באמריקן איידול ועד כמה שאני אוהבת את בלייק לואיס, זה ממש לא מתאים להם. בכל אופן, ברוכה הבאה וקרפלאנק! אלבום מעולה :)

למעלה