חדשה....

o n o f f

New member
חדשה....../images/Emo98.gif

שלום, גם אני מכורה כבדה! של הבית הלבן, גם אני חושבת שזו סידרה מבריקה! אך לצערי הרב פיספסתי את העונה החמישית (נו טלעד..) ועכשיו כשהיא עברה ליס1 אני שוב בעינינים...
אבל עשיתי טעות וראיתי פרק מהעונה ה7.....ואיזה באלגן! אז אם יש מישהו שעוקב אחרי הפרקים בארה"ב....ומוכן לתת לי עידכון קטן אני אשמח:_)

חשבתי אני היחידה שמול המחשב

בימי שבת... ובמקום לכתוב דו"חות וסיכומים בורחת לי לפורומים... טוב לדעת שיש עוד חוטאים באיזור...

היי, ברוכים הבאים, לגבי עונה 7

אני עוקבת, ואכן מאוד קשה להבין בלי עונה 6... אם תגידי איזה עדכונים את רוצה, אשמח לספיילר אבל באמת ממליצה שתהני מעונה 6 בלי לדעת את ההמשך. לי סתם יש קוצים ב***

o n o f f

New member
המממ אז ככה:(עלול להכיל ספוילר....

קודם כל השתחררתי מהצבא לפני חודש אז זה בערך הדבר היחיד שיש לי לעשות...עדיין אין דוחות ועיניינים.....לשמחתי....המ אווקיי אז נאי מתה על ספויילרים ולכן הייתי רוצה לדעת: מה קורה עם טובי? מעצר בית או משהו? מה הוא עשה? ולאן כולם התפזרו מה קורה עם דונה? מה קורה עם ג'וש? הוא כבר לא עובד בסגל? ואם הם כבר לא יחד אז לא פלא שהרייטינג לא משהו....:(

טוב תקציר עונה 7 עד כאן ../images/Emo58.gif

ראשית אני ממש חוזרת ומציעה לך לראות את הפרקים לפי הסדר - עונה 6 נמצאת ב-TV או בבלוקבסטר, וזה ממש יותר משמעותי לראות דברים בצורה מסודרת. חוצמזה ישנו אתר בשם television without pity שבו יש 'תקצירים' מאוד מפורטים של כל פרק ופרק, כולל ציטוטים ותאורים - 'תקציר' של פרק אורך בערך 17 עמודים, כך שזה ממש שווה ערך לצפייה. מאוד מומלץ. יש שם גם פורומים מעולים. אבל ביקשת ספוילרים, אז הנה. אני אישית לא סובלת ולא קוראת, אבל אני מזכירה לך שאת ביקשת ! במהלך העונה ה-6 ג'וש פורש מהבית הלבן כדי להריץ את מאט סאנטוס וכמועמד הדמוקרטים לנשיאות ובסוף העונה ה-6 סאנטוס זכה במועמדות ומצרף את ליאו כמועמד לסגן נשיא. דונה פורשת בימים אלו ממש מעבודתה אצל ג'וש ומצטרפת לויל ביילי בהרצתם את בינגו בוב, סגן הנשיא המכהן, כמועמד הדמוקרטים גם כן. העונה, כאמור, מסתיימת בערך כך. בעונה ה-7 סאנטוס ומקגארי רצים לנשיאות עם ג'וש כמנהל קמפיין. ברבות הפרקים דונה מצטרפת גם לקמפיין, למרות שאלוהים יודע שהם לא ממש פותרים את האישיוז והכעס. גם אנאבת' עוזרת לליאו, כך שבבית הלבן זה בעיקר טובי וסי ג'יי והפוסטמה מהסוכנות לבטחון לאומי שאני תמיד שוכחת את שמה שהיא הסגנית של ננסי מקנלי, שכנראה מתחילה רומן עם ויל. אז העונה מחולקת בין מה שקורה במרוץ ומה שקורה בבית הלבן. ואחד הקטעים שם זה שטובי מתוודה שהוא זה שהדליף לתקשורת מידע על מעבורת חלל צבאית סודית, כדי להפעיל לחץ על הצבא להשתמש במעבורת הזו כדי לחלץ מעבורת חלל אזרחית (של NASA) שנתקעה בחלל. כנראה קשור לזה שאחיו דיוויד היה אסטרונאוט והתאבד מסיבה זו או אחרת, למיטב זכרוני מחלה קשה. כך או כך, כמובן שטובי מושעה בצורה מיידית ואמור לעמוד למשפט. ובאחד הפרקים האחרונים היה עימות מרתק בינו ובין ג'וש (שהיה לבוש בז'קט זמש מהמם). אני מניחה שאלו עיקרי הדברים. אשמח לענות על עוד שאלות.

קחו את הזמן

תראו בהנאה את כל הפרקים שהחסרתן לפני שאתן רצות לעונה 7. קצת דחיית סיפוקים לא תהורג אתכן.

מי רוצה לדחות סיפוקים ???

אם היית טורח לבוא לראות איתי DVD היית יודע...
וברצינות, אני לא קוראת ספוילרים, הורס את כל הכיף שלי. אני ממש קנאית בקטעים האלה... פשוט ראיתי כבר את עונה 6 ואני רואה את 7 בדרכים-לא-דרכים.

o n o f f

New member
הממממ

חבל הרבה מידי שינויים...כל היופי בסידרה זה הדינמיקה בין הסגל.... ולמרות שהיה לי מאוד ברור שבסוף יקחו את סי ג'י להיות ראש הסגל, קצת היה לי חבל....כי היא מקסימה בתור מזכירת העיתונות...(אגב היא ניראית נהדר! בעונה 7..... זאת הבעיה לדעתי בעונות המתקדמות של רוב הסדרות הטובות, שהכל פשוט ניהיה בלאגן אחד גדול והכל משתנה....חבל...זה לא שווה לראות את כל אחד מהם בניפרד מה שהיה הכי יפה זאת העבודה המשותפת בניהם וחבל...אבל אני מבטיחלה לא לנטוש!

למעלה