טוב תקציר עונה 7 עד כאן ../images/Emo58.gif
ראשית אני ממש חוזרת ומציעה לך לראות את הפרקים לפי הסדר - עונה 6 נמצאת ב-TV או בבלוקבסטר, וזה ממש יותר משמעותי לראות דברים בצורה מסודרת. חוצמזה ישנו אתר בשם television without pity שבו יש 'תקצירים' מאוד מפורטים של כל פרק ופרק, כולל ציטוטים ותאורים - 'תקציר' של פרק אורך בערך 17 עמודים, כך שזה ממש שווה ערך לצפייה. מאוד מומלץ. יש שם גם פורומים מעולים. אבל ביקשת ספוילרים, אז הנה. אני אישית לא סובלת ולא קוראת, אבל אני מזכירה לך שאת ביקשת ! במהלך העונה ה-6 ג'וש פורש מהבית הלבן כדי להריץ את מאט סאנטוס וכמועמד הדמוקרטים לנשיאות ובסוף העונה ה-6 סאנטוס זכה במועמדות ומצרף את ליאו כמועמד לסגן נשיא. דונה פורשת בימים אלו ממש מעבודתה אצל ג'וש ומצטרפת לויל ביילי בהרצתם את בינגו בוב, סגן הנשיא המכהן, כמועמד הדמוקרטים גם כן. העונה, כאמור, מסתיימת בערך כך. בעונה ה-7 סאנטוס ומקגארי רצים לנשיאות עם ג'וש כמנהל קמפיין. ברבות הפרקים דונה מצטרפת גם לקמפיין, למרות שאלוהים יודע שהם לא ממש פותרים את האישיוז והכעס. גם אנאבת' עוזרת לליאו, כך שבבית הלבן זה בעיקר טובי וסי ג'יי והפוסטמה מהסוכנות לבטחון לאומי שאני תמיד שוכחת את שמה שהיא הסגנית של ננסי מקנלי, שכנראה מתחילה רומן עם ויל. אז העונה מחולקת בין מה שקורה במרוץ ומה שקורה בבית הלבן. ואחד הקטעים שם זה שטובי מתוודה שהוא זה שהדליף לתקשורת מידע על מעבורת חלל צבאית סודית, כדי להפעיל לחץ על הצבא להשתמש במעבורת הזו כדי לחלץ מעבורת חלל אזרחית (של NASA) שנתקעה בחלל. כנראה קשור לזה שאחיו דיוויד היה אסטרונאוט והתאבד מסיבה זו או אחרת, למיטב זכרוני מחלה קשה. כך או כך, כמובן שטובי מושעה בצורה מיידית ואמור לעמוד למשפט. ובאחד הפרקים האחרונים היה עימות מרתק בינו ובין ג'וש (שהיה לבוש בז'קט זמש מהמם). אני מניחה שאלו עיקרי הדברים. אשמח לענות על עוד שאלות.