חדשה X3 אנוכי רעות, 14 [וחצי ], מעלה אדומים 3: מקווה להשתלב
D Dark Neko New member 1/8/07 #1 חדשה X3../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif אנוכי רעות, 14 [וחצי ], מעלה אדומים 3: מקווה להשתלב
D Dark Neko New member 2/8/07 #15 דקל וילנאי ב'../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif את/ה גם ממעלה אדומים? ^^"
ש שוצאן New member 2/8/07 #22 למה אותי לא שואלים? ;~;~../images/Emo220.gif אחנחנו באותה כיתה;~;~ (אני מכירה אלונה וטליה אבל לא מבצפר שלי:X)
למה אותי לא שואלים? ;~;~../images/Emo220.gif אחנחנו באותה כיתה;~;~ (אני מכירה אלונה וטליה אבל לא מבצפר שלי:X)
Y Yonatants New member 2/8/07 #25 יש אצלכם בית ספר מחולק לא? אני רק יודע שבאחד הדקלים יש טליה ואלונה ובשני שיר ברוך מכירה?
D Dark Neko New member 3/8/07 #27 אני מכירה טליה,../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif ואלונה...האמפ, אלונה אני מכירה מדקל א'. בכל אופן, הטליה שאני מכירה למדה איתי ביסודי בצמח השדה. [תשאלי אותה אם כן, אז אני סבורה שזו היא XD]
אני מכירה טליה,../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif ואלונה...האמפ, אלונה אני מכירה מדקל א'. בכל אופן, הטליה שאני מכירה למדה איתי ביסודי בצמח השדה. [תשאלי אותה אם כן, אז אני סבורה שזו היא XD]
S sonaku New member 1/8/07 #6 לאמא שלי קוראים רעותD: סג,יש המון רעותיות בעולםD:: אני ים,17,ג''ש. ממצב? ^^