חדשה היי חדשה פה.. =]
F FFTL New member 27/6/07 #8 ../images/Emo61.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo61.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
D danduuu New member 27/6/07 #4 היי ../images/Emo9.gif ברוכהבאה קצת על עצמך? שם, גיל, מאיפה, שיר אהוב של HIM וכו'? אני דנה
L little WhiSper New member 28/6/07 #12 אוהו תל אביב... איפה בת"א? [לא חייב רחוב מדוייק, זה אינטרנט, מספיק איזור ]
A anna39 New member 28/6/07 #13 טוטוטום וכמובן הלהקה האהובה עליי ..HIM אביב גפן , מרלין מנסון , OPETH ,TRIVIUM, נירוונה , אוונסנס, למב אוף גאד [ סורי אין לי כוח לכתוב באנגלית יותר , רדיוהד , ברי סחרוף ועוד רבים=] מישהו הולך להופעה של מגהדת'? ^^
טוטוטום וכמובן הלהקה האהובה עליי ..HIM אביב גפן , מרלין מנסון , OPETH ,TRIVIUM, נירוונה , אוונסנס, למב אוף גאד [ סורי אין לי כוח לכתוב באנגלית יותר , רדיוהד , ברי סחרוף ועוד רבים=] מישהו הולך להופעה של מגהדת'? ^^
L little WhiSper New member 28/6/07 #15 חחח מרכז ואביב גפן נירוונה אוונסנס ברי סחרוף ועוד? יפה יפה...