חדשה שאאאאאאלוםםם
M milkshakit New member 23/7/07 #3 ברוכה הבאה, תהני ../images/Emo9.gif אני קארין../images/Emo24.gif וכמו שענבל אמרה, קצת פרטים על עצמך לא יזיקו + איך הכרת את HIM וכו'
ברוכה הבאה, תהני ../images/Emo9.gif אני קארין../images/Emo24.gif וכמו שענבל אמרה, קצת פרטים על עצמך לא יזיקו + איך הכרת את HIM וכו'
C Cielo MCR New member 24/7/07 #5 היי לכולם! אני חדשה../images/Emo8.gif האמת שאני קוראת בפורום כבר למעלה משנה אז אני חושבת שהגיע הזמן להצטרף שמי מיטל אני בת 18 ואני אשמח להשתלב, למרות שאני מרגישה שאני מכירה את כולכם.... יש כאן הרבה מהפורום של MCR אז אני אומרת כבר שלום
היי לכולם! אני חדשה../images/Emo8.gif האמת שאני קוראת בפורום כבר למעלה משנה אז אני חושבת שהגיע הזמן להצטרף שמי מיטל אני בת 18 ואני אשמח להשתלב, למרות שאני מרגישה שאני מכירה את כולכם.... יש כאן הרבה מהפורום של MCR אז אני אומרת כבר שלום
T The Fantasy New member 26/7/07 #11 וולקאם ../images/Emo9.gif אנ ידנה, 18 מקרית אתא, למרות שאמרת שאת כבר מכירה
C Cielo MCR New member 26/7/07 #12 תמיד נעים להכיר!../images/Emo13.gif אני שמחה שלפחות יש מישהי בגילי)
S ShirHakim New member 26/7/07 #13 מוחעחע ראית מה זה הצטרפתי D: איזה מקובלת אני עכשיו אה!? פתחתי מייל חדש שיניתי כינוי והצטרפתי |איןלהזכיראתהכיוניהקודם| ממ קוראים לי שיר אני מהמרכז 15.5 הכרתי את HIM דרך זאת שהגיבה מעלי P: ואני מגניבה
מוחעחע ראית מה זה הצטרפתי D: איזה מקובלת אני עכשיו אה!? פתחתי מייל חדש שיניתי כינוי והצטרפתי |איןלהזכיראתהכיוניהקודם| ממ קוראים לי שיר אני מהמרכז 15.5 הכרתי את HIM דרך זאת שהגיבה מעלי P: ואני מגניבה