חדשה.. ואוהבת מאוד את within temptation
מ מגרש השוודים New member 26/7/07 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif גם אנחנו אוהבים אותם מאוד השתלבות נעימה:] ד"א, אחלה רשימה יש לך בחתימה=]
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif גם אנחנו אוהבים אותם מאוד השתלבות נעימה:] ד"א, אחלה רשימה יש לך בחתימה=]
R rock11111 New member 26/7/07 #5 תודה רבה!! אני מאור בת 14 שאלה.. מישהו יודע איפה לעזאזל אפשר להשיג חולצות של within temptation ? אני מחפשת בכל מקום!!
תודה רבה!! אני מאור בת 14 שאלה.. מישהו יודע איפה לעזאזל אפשר להשיג חולצות של within temptation ? אני מחפשת בכל מקום!!
I Ice Queen 7 New member 26/7/07 #6 מטאלשופ בת"א/מונסטר דיסק בב"ש ובטח עוד מקומות שאני לא יודעת עליהם P: וברוכה הבאה ^^
א אטומיק בייגל New member 4/8/07 #41 די בדיליי אבל בכל זאת, מטאלשופ זה לא בדיזינגוף, זה ברחוב פרישמן. 42 נראה לי... צמוד לחנות NOX, ליד בית לסין או משהו כזה.
די בדיליי אבל בכל זאת, מטאלשופ זה לא בדיזינגוף, זה ברחוב פרישמן. 42 נראה לי... צמוד לחנות NOX, ליד בית לסין או משהו כזה.
מ מגרש השוודים New member 27/7/07 #14 נראה לי שכבר נגמרו החולצות במטאלשופ../images/Emo122.gif של וויט'ין זאת אומרת (טוב מן הסתם ).. יש לי הרגשה שקניתי את האחרונה ( )
נראה לי שכבר נגמרו החולצות במטאלשופ../images/Emo122.gif של וויט'ין זאת אומרת (טוב מן הסתם ).. יש לי הרגשה שקניתי את האחרונה ( )
R rock11111 New member 27/7/07 #19 זה מוכיח שבאמת יש לי חרא מזל >< מחר זה היום שבאמת יכולתי לצאת לדיזנגוף סופסוף לקנות ככה כמה דברים.. ונגמרר ><
זה מוכיח שבאמת יש לי חרא מזל >< מחר זה היום שבאמת יכולתי לצאת לדיזנגוף סופסוף לקנות ככה כמה דברים.. ונגמרר ><
מ מגרש השוודים New member 27/7/07 #24 אל תדאגי בטוח יגיעו :] באמת אבל כדאי שתתקשרי אליהם.. אולי יש להם בכל זאת (למען האמת, זה בכלל לא בטוח שהן נגמרו להן מלכתחילה סתם העליתי השערה )
אל תדאגי בטוח יגיעו :] באמת אבל כדאי שתתקשרי אליהם.. אולי יש להם בכל זאת (למען האמת, זה בכלל לא בטוח שהן נגמרו להן מלכתחילה סתם העליתי השערה )