חדשה ...

יולית

New member
חדשה ...

אני נכנסת לכאן די הרבה קוראת מה כולם כותבים, אבל לי אף פעם אין את האומץ לכתוב, היום תפסתי קצת אומץ ואני מקווה שזה יהיה לטובה. לפני 4 וחצי שנים שאנסתי בפעם הראשונה ומאז זה לא מפסיק, אין לי כוח יותר, אני מרגישה שאני מתמוטת,אני כל לילה בוכה בלי שאף אחד רואה,כל היום עושה הצגות שהכל אצלי בסדר, אבל אני כבר לא יכולה, אני לא מסוגלת יותר ... כתבתי במשך ה-4 וחצי שנים האלה כמה שירים דוגמא פעם חשבתי שהכל מושלם שאין רע וסבל בעולם אבל יום אחד גנבו לי את אותה מחשבה לקחו אותה ממני בכוח בלי מחילה בגיל של תמימות לקחו לי אותה בשביל מה? בשביל סיפוק ללא הסבר בשביל סיפוק שרק כואב לעשות הצגה שהכל אצלי בסדר ולבנות לעצמי חברה לראות אנשים שמכירים אותי שנים ולהמשיך את ההצגה שהכל אצלי בסדר ואין לי אף בעיה למרות שיש לי מאה ללכת ברחוב לפחד פחד מוות מכל הסובבים למרות הכל ללכת ולהשאיר את הפחדים בפנים (יש המשך אני לא ממש זוכרת) בכל ואופן תודה על הכל איילת

ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

אני שמח שעזרת אומץ לכתוב. ההודעה הראשונה היא תמיד קשה. איך ומה לכתוב, ומה יגידו, ואם אני מתאימה, ואם זה בסדר
ואת בסדר גמור. וכאן זה בדיוק המקום שבו אפשר לעשות קצת הפסקה מההצגות, להניח מעט את אחת המסכות בצד, ולהרגיש באמת. אני זוכר איך אני הופתעתי שמצאתי עוד אנשים כמוני, שלא צריך "לשחק" לפניהם שהכל בסדר, ושהכל כבר עבר. מקווה שתרגישי נוח איתנו.

א ו ר1

New member
ליולית!

קודם כל ברוכה הבאה! לדעתי כדאי לך להכנס גם לפורום של נפגעי תקיפה מינית, שם תמצאי הרבה חברים בגיל שלך והמון שירים שכולם כותבים שם... בכל מקרה גם כאן תוכלי לעלות על הכתב כל מה שיש לך בלב

אור יקרה-אני כל כך מבינה אותך../images/Emo7.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני ממש לא מזדהה לא עשו לי כלום, לא אסו אותי באמת אני נשבעת לך. אבל סתם כזה אני מבינה אותך,יש לי שאלה - ואת לא חייבת לענות, היו לך אחר כך פחדים להירדם? היו לך מחשבות טורדניות? דיכאונות? הקאת אחריי אותו "מיקרה"???? סתם שואלת כי לחברה שלי גם קרה משהו דומה קר שאני לא יודעת עם זה אונס בדיוק. שלא תדעיצער ודמע לעולם- אמן! אני איתך לשמוע ואם אני יכולה גם כן לעזור לך. אוהבת תמיד וחג שמח 0עד כמה שרק אפשר) <<<< ילדה שהים אוהב<<<<< אלין.

לילדה שהים אוהב

קודם כל אני רק רוצה להגיד שזאת אני יולית אבל בשמי האמיתי (איילת) טוב בקשר למה ששאלת: קודם את לא צריכה להשבע לי שלא נאנסת, אני מאוד שמחה בשבילך שלא עברת חוויה כזו והלוואי שלא תעברי גם, שאלת אם היו לי פחדים להרדם אז ככה היו לי המון פחדים ועד היום אני פוחדת, אני מאוד מפחדת להרדם כי אני חולמת חלומות, אני שונאת את הלילה, אני מפחדת מהחושך מפחדת לישון, ובקשר לזה שאם אני בדיכאון, תראי אני בדיכאון בתוך עצמי, אף אחד לא יודע על מה שקרה לי ואני משתדלת מאוד להיות בסדר ליד כולם, כאילו כלום לא קרה, אני כל היום עושה הצגות בבית, בביה"ס ובכל מקום שאני הולכת רק שאני לבד, אז אני עצובה ובוכה אני בדיכאון בתוך הלב אבל לא מראה שיש לי משהו, זה קשה, קשה מאוד אני כבר 4 וחצי שנים עושה הצגות וזה לא שזה קרה (האונס) פעם אחת זה קורה די הרבה אבל אין לי ברירה אני לא רוצה שידעו מיזה. ואחרי הפעם הראשונה הקאתי המון, אבל לא רק בפעם הראשונה זה קורה לי די הרבה. בכל אופן תודה על הכל ומקווה שהתשובות שלי יעזרו לך לגלות אם החברה שלך נאנסה, ואם כן תעזרי לה כמה שאת יכולה, כי היא זקוקה לך, וגם לך זה יעשה וטוב.... אוהבת תמיד איילת

איילת יקרה

כואב לי לשמוע שאת עדיין עוברת תקיפה. לא יודעת מי פוגע בך, אם תרצי - ספרי. מה שחשוב לברר זה האם זה מישהו מהמשפחה שלך? את לא חייבת להמשיך לסבול את זה. יש מה לעשות. איש לא חייב להמשיך לעבור דברים כאלה שוב ושוב. אפשר להפסיק את זה, גם אם כרגע קשה לך מאוד להאמין. אנא החזיקי מעמד.

למעלה