חדשה^^ לורי, 15 וחצי מנצרת עילית S= אממ.. היי
L Liquid Dreams New member 19/8/07 #2 יאיאיאיא גם טל מנצרתעילית D: יש לנו הרבה חדשים בזמן האחרון ^____^ אני לינטו, 13 :]
P PerfectSP New member 19/8/07 #3 ברוכה הבאה!!!!!!!!!!D: ../images/Emo190.gif אני יסמין לא יענו לך חלק כי היום יש מפגשD: חבל לא הצטרפת קודם ואז היית באה אממ....אני יסמין,14,מצור הדסה [ליד ירושלים...] תהני!
ברוכה הבאה!!!!!!!!!!D: ../images/Emo190.gif אני יסמין לא יענו לך חלק כי היום יש מפגשD: חבל לא הצטרפת קודם ואז היית באה אממ....אני יסמין,14,מצור הדסה [ליד ירושלים...] תהני!
מ מגרש השוודים New member 19/8/07 #4 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif וואי באמת יש הרבה חדשים בזמן האחרון! אני נאור, 16 וחצי, חולון =] השתלבות נעימה שירים אהובים?
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif וואי באמת יש הרבה חדשים בזמן האחרון! אני נאור, 16 וחצי, חולון =] השתלבות נעימה שירים אהובים?
B BIeeding Rose New member 19/8/07 #10 היי P= אממ.. יש מלא שירים, הרשימה יותר מידי ארוכה.. אבל כמה אהובים במיוחד: The Promise, Ice Queen, DOF, Dark Wings בקיצור, השירים מהאלבומים הראשונים.
היי P= אממ.. יש מלא שירים, הרשימה יותר מידי ארוכה.. אבל כמה אהובים במיוחד: The Promise, Ice Queen, DOF, Dark Wings בקיצור, השירים מהאלבומים הראשונים.
C Cry For The Moon New member 19/8/07 #5 ברוכית הבאית! אני גרה קרוב! מכירה כפר קמה? P: ואיזה שירים את אוהבת של וית'ין?
T The Girl Who Lived New member 19/8/07 #6 היי../images/Emo11.gif.../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif ברוכה הבאה מאי, 15, תל מונד . שירים אהובים? P:
היי../images/Emo11.gif.../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif ברוכה הבאה מאי, 15, תל מונד . שירים אהובים? P:
T The Phantom Agony New member 19/8/07 #8 היי ם: טל, עוד חודש 14 מנצרת עילית גם. בחיים לא ידעתי שיש פה עוד אנשים שאוהבים את ווית'ין X_X מאיזה בי"ס את?
היי ם: טל, עוד חודש 14 מנצרת עילית גם. בחיים לא ידעתי שיש פה עוד אנשים שאוהבים את ווית'ין X_X מאיזה בי"ס את?
B BIeeding Rose New member 19/8/07 #11 ../images/Emo129.gif כי הרוב בנזלת עילית קשישים >< הצעירים סתם ערסים ופאקצות (רובם) ואממ.. למדתי רק שנה בשרת (בצפר גועלי ונזקק), אני עוברת לפנימיה במגדל העמק XD
../images/Emo129.gif כי הרוב בנזלת עילית קשישים >< הצעירים סתם ערסים ופאקצות (רובם) ואממ.. למדתי רק שנה בשרת (בצפר גועלי ונזקק), אני עוברת לפנימיה במגדל העמק XD
T The Phantom Agony New member 19/8/07 #19 אני ביגאל אלון ._. מת לעבור לבי"ס לאמנויות ועיצוב בשם ויצו בחיפה... בכללי נצרת עילית זה מקום חראי ביותר }:
אני ביגאל אלון ._. מת לעבור לבי"ס לאמנויות ועיצוב בשם ויצו בחיפה... בכללי נצרת עילית זה מקום חראי ביותר }: