חדשה ^^

חדשה ^^

גבריאלה חזון מעלה אדומים בת 13 ויום (אתמול- יום רביעי, ח' באלול היה לי יומולדת ^^) אממ... מה עוד צריך לדעת עליי? O: בתאל- אני כ"כ מצטערת שהם מגעילים אלייך >< אני ארביץ להם בשבילך...

mikmikonet

New member
או, היי גבי ../images/Emo6.gif

את לא רצינית את לומדת בביה"ס שלי ואפילו איתי במקהלה
(או שיש עוד גבריאלה חזון בת 13 ממעלה אדומים, ואני מפדחת את עצמי עד מוות?)

או היי מיכל

זה בסדר. את לא מפדחת את עצמך עד מוות. איזה מגניב שאת גם כאן! D: איך הגעת לכאן בכלל? O: טוב, לא משנה... ^^" מעניין איזה בנות יבואו שנה הבאה למקהלה. איזה באסה שלא נפגשנו כל הבנות של המקהלה כל החופש... ): היה יכול להיות מגניב... תודה על המזל טובים! D: איזה באסה, אני מזדקנת ><

mikmikonet

New member
איי גבי גבי ../images/Emo6.gif

הגעתי לכאן דרך פרסומת שראיתי בתפוז "גם הראל מויאל הגיע משם... פורום מעלה אדומים!" מההודעות של תפוז אנשים מודיע. כל שנה עם המקהלה זה יותר מצחיק... הוותיקות מתפדחות בטירוף מכל הפאקצות החדשות ומסתקרנות לדעת מי יצטרפו... יש לנו את המבחן שאני קוראת לו מבחן ה"קוקו אה קוקו אי"- אנחנו עושות בחימום את התרגיל הזה ומי שצוחקת ממנו היא פאקצה ודינה לעוף מהמקהלה בקרוב, מרצונה או לא! מי שלוקחת את זה ברצינות, מבחינתי מוזמנת להישאר
לא נורא, ניפגש ממש בקרוב בביה"ס (איזה ניחומים הולכים פה)

אבל... אבל...

מה יקרה אם אני יצחק? זה אומר שאני אצטרך לעוף מהמקהלה? O: לאאאאאא! עוד כמה זמן נשאר לעוד שנה של סבל ועינויים עם המורה אורן+יקיר+מזל? טוב. נשתמע. וסליחה שהשבט שלי כ"כ מגעיל אלייך. כמה שהם נחמדים, זה הורג אותי! הם גם עשו את זה לבתאל... בתאל- שוב התנצלות ><

כזכור לך:

בתחילת השנה היו איזה 15 בנות, ונשארו רק 2. ועכשיו גם ירדו הבנות של כיתה ח', ככה שאחרי שאתן תעזבו אחרי כיתה יב' (וזה יהיה מאוד מאוד עצוב) אנחנו נקרא הבוגרות של המקהלה! D: (אני ותמר) מעניין מה הולך להיות עם הבנות החדשות... (פליז לא פקאצות, פליז רק לא פקאצות!)

ברוכה הבאה אל ביתנו החם ../images/Emo140.gif

באותה הזדמנות מזל טוב ליום ההולדת שלך
הרבה אושר
אהבה
ושמחה ובעיקר - בריאות !

וגם גיטרה תוסיפי לרשימת הברכות XD

אה, הוספת כבר תמונה שלה. יופי, זה טוב XD עוד מעט אני אקנה לי גיטרה קלאסית, תיק לגיטרה, וחוברות ללימוד עצמי. היום הזה היה אמור להגיע מזמן אבל משום מה הוא נדחה -.-" חלומי מתגשם *__* אני הולכת להסתובב ברחובות העיר בגאווה, עם תיק של גיטרה על כתפי, ולהתלהב שאני יודעת תו אחד בלבד! D: בתאל- אני את ורעות נהיה שלישיית רוקיסטיות, נופיע בכל העולם, נהיה מפורסמות, ונקבל המון המון כסף כדי לקנות עוד גיטרות להתלהב XD "כאן ביתי פה אני נולדתי" אבל מה קורה אם עברתי דירה?

שוצאן

New member
בכלל א ניכנסתי לשם../images/Emo220.gif

אחרי ההודעה שסמתי שםXD סמתי והלכתי^^~

למעלה