חדשה... היי מה קורה? אז...מדברים פה על הכול הסדרות?
Y YaEl 15 New member 24/8/07 #4 ברוכה הבאה, ומדברים פה על כמעט כל הסדרות.. טוב, האמת שרק אלו שמשודרות במסגרת השידור של 9.15-10.00
A always be me mc New member 24/8/07 #6 ברוכה הבאה רעות../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אני גליה המנהלת המעפנה במקצת ומקווה שתהני פה ותספרי לנו מה את אוהבת(כמו למשל אילו תוכניות) כדי שנוכל להכירך יותר טוב
ברוכה הבאה רעות../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אני גליה המנהלת המעפנה במקצת ומקווה שתהני פה ותספרי לנו מה את אוהבת(כמו למשל אילו תוכניות) כדי שנוכל להכירך יותר טוב
ר רעותוש02 New member 26/8/07 #7 חחח אני בטוחה שאת לא מעפנה!ומה שאני אוהבת..זה האוס דקסטר רובין הוד המפענחת בניחוש חוקר פשעים מן העבר על טבעי האנטומיה של גריי ונראה לי שאני שוכחת הרבה אבל לא חשוב...
חחח אני בטוחה שאת לא מעפנה!ומה שאני אוהבת..זה האוס דקסטר רובין הוד המפענחת בניחוש חוקר פשעים מן העבר על טבעי האנטומיה של גריי ונראה לי שאני שוכחת הרבה אבל לא חשוב...
A adi love noa New member 26/8/07 #10 ../images/Emo6.gif לרגע לא הבנתי מה כל התוכניות האלו... חשבתי שנכנסת לפורום הלא נכון אבל אז הבנתי שזה יס חח אגב יש לכם אחלה סדרות...
../images/Emo6.gif לרגע לא הבנתי מה כל התוכניות האלו... חשבתי שנכנסת לפורום הלא נכון אבל אז הבנתי שזה יס חח אגב יש לכם אחלה סדרות...
A always be me mc New member 27/8/07 #12 חח כמוך גם אני חשבתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif
G gilriv New member 26/8/07 #9 עונה6 של המגן -שידור יומי כל יום בלילה למי יש כוח זה בשעה 22.00 -זות כל הסידרה עכשיו שהיה לה באמצע פגרת קייץ באמריקה ?
עונה6 של המגן -שידור יומי כל יום בלילה למי יש כוח זה בשעה 22.00 -זות כל הסידרה עכשיו שהיה לה באמצע פגרת קייץ באמריקה ?
ר רעותוש02 New member 27/8/07 #11 כם יש לי יס,דקסטר-סדרה מהממת!!!ובאסה..כי... אמא שלי אולי עוברת להוט....