חדשה

rock girl02

New member
חדשה

הי קוראים לי עדן אני בת 14 אני לא ממש מכירה את אליס אבל ממה שאני מכירה אני ממש אוהבת.. אני אשמח אם תכירו לי שירים שאתם אוהבים במיוחד..

shirbowie

New member
היי עדן נעים להכיר../images/Emo13.gif

אני לא ממש יודעת מה את מכירה ואוהבת אבל יש את הקלאסיים: would? brother no excuses down in a hole heaven beside you over now man in the box העצה הכי טובה שלי היא לקנות דיסקים ופשוט להתחיל לשמוע אותם...תהני :]

היי, ברוכה הבאהD:

קודם כל תנסי את כל dirt.. אני אישית נורא אוהבת גם את jar of flies. אילו שירים את מכירה ואהבת כבר?

rock girl02

New member
תודה כולם ../images/Emo13.gif

אני מכירה את כל durt וזהוXD פעם הבאה שאני אהיה באיזשהו קניון אני פשוט אקנה עוד דיסק

Aline In Chains

New member
dirt* :)

ואם את קונה עוד דיסק אני ממליצה לך על הדיסק הראשון שלהם. facelift
.

everynormal

New member
אני מתה על הדיסק הזה

רוב השירים שמה הם בטון כזה גבוה, וזה גם היה עוד בשיא הווקאלי של ליין, בגלל זה אני ממש אוהבת את הדיסק הזה ואת דירט, אבל מהאלבום השלישי הקול של ליין כבר לגמרי הדרדר והשתמשו הרבה בהכפלות קול ובגלל זה האלבום השלישי הוא פחות טוב, וחבל כי ליין כתב שמה את רוב השירים...

NatashaInChains

New member
דוקא לדעתי לא

הקול שלו בדירט ובדיסק עם הכלב זהים...בפייסליפט הקול שלו קצת אחר

לא הייתי אומרת זהה..

נכון שיש הבדל בין דירט לפייסליפט, אבל עדיין לא ברמה שהקול שלו היה באליס אין צ'יינס

oren669

New member
אני מסכים איתך

בכללי אני מאמין שהקול שלו דווקא השתפר עד בערך 1995,גם בתקופה של mad season וגם אפשר לראות הופעות חיות שלו מ-1993 (שהוא כבר התדרדר למדי) והוא הרים הופעות חיות והיה פרונטמן ממש מעולה. הקול שלו לדעתי ב- facelift היה יותר עוצמתי ואגרסיבי כי האלבום היה אלבום כזה, של להקה חדשה עם אנרגיות, ובדירט הוא הפנה אותו יותר לקול אפל , שסימל את מה שעבר עליו והשינוי של הלהקה והתאים יותר ל"אלבום דיכאון" שדירט כביכול מסמל. באלבום jar of flies הקול שלו יותר מלודי ועצוב. ב- self titled שוב עם קול כבד וואפל, במיוחד בשיר head creeps . אחרי האלבום self titled , בהופעת אנפלאגד הסמים באמת התחילו להשפיע, וראו שמבחינה ווקאלית הוא באמת לא במיטבו, אבל עדיין לוקח את כולנו בלי בעיות חח...

למעלה