חדשה =] אני בר 14 ראשון לציון כבר נמצאת בפורום שייגעצ בהיידפארק... (מיותר להגיד אוהבת שייגעצ?)
ב ברוך245 New member 3/9/07 #1 חדשה =] אני בר 14 ראשון לציון כבר נמצאת בפורום שייגעצ בהיידפארק... (מיותר להגיד אוהבת שייגעצ?)
ב ברוך245 New member 3/9/07 #3 תודהה בהייד פארק קוראים לי בר_מנדלסון... (היי כאן יש יותר סמיילים מהיידפארק!)
A a d i 8 New member 3/9/07 #4 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif אני עדי גם אני בהיידפרק[נבוטה] תהני בייב! והסמיילים פה יותר שווים מאלה שבהיידפרק
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif אני עדי גם אני בהיידפרק[נבוטה] תהני בייב! והסמיילים פה יותר שווים מאלה שבהיידפרק
A animal bar New member 4/9/07 #6 ברוכה! D:../images/Emo65.gif../images/Emo211.gif קרן מרקוביץ'. 14. שוהם. כיף שאנשים מצטרפים גם לתפוז, תפוז יותר שווה. [חוץ מהקטע ששייגעצ לא מבינים בתפוז אז הם בהייד פארק.. ] אני גם בהייד פארק. [ק_מרקוביץ. ]
ברוכה! D:../images/Emo65.gif../images/Emo211.gif קרן מרקוביץ'. 14. שוהם. כיף שאנשים מצטרפים גם לתפוז, תפוז יותר שווה. [חוץ מהקטע ששייגעצ לא מבינים בתפוז אז הם בהייד פארק.. ] אני גם בהייד פארק. [ק_מרקוביץ. ]
ש שחפליצות New member 4/9/07 #7 היי... |כואב לי הראש.. ): ברוכה הבאהה... אני שחף... תהניייי!! כואב לי הראש!