חדשה.. מה קורה חבר'ה ?
E eLiEzEr AnD aLoN New member 14/9/07 #3 ברוכה הבאה......./images/Emo13.gif מקווה שתהני פה..... במקרה הגעת לכאן מאחת ההודעות שלי???? חחחחחחחח צריך שיבואו לפה עוד אנשים..............
ברוכה הבאה......./images/Emo13.gif מקווה שתהני פה..... במקרה הגעת לכאן מאחת ההודעות שלי???? חחחחחחחח צריך שיבואו לפה עוד אנשים..............
E eLiEzEr AnD aLoN New member 14/9/07 #4 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif מקווה שתהני פה..... במקרה הגעת לכאן מאחת ההודעות שלי???? חחחחחחחח צריך שיבואו לפה עוד אנשים..............
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif מקווה שתהני פה..... במקרה הגעת לכאן מאחת ההודעות שלי???? חחחחחחחח צריך שיבואו לפה עוד אנשים..............
מ מלאני סי 2 New member 15/9/07 #5 ברוכה הבאה לפורום הנרי בתפוז../images/Emo70.gif אני שרית. ../images/Emo13.gif
מ מלאני סי 2 New member 15/9/07 #8 ../images/Emo3.gif מעניין איזו זמרת זה מזכיר לך... ../images/Emo6.gifחחחחחח
מ מלאני סי 2 New member 16/9/07 #12 היא גם לא במקרה מופיעה בחתימה שלך ב../images/Emo43.gif../images/Emo35.gif
E eLiEzEr AnD aLoN New member 19/9/07 #18 תות../images/Emo210.gif,ברוכה הבאה חח...... איזה כיף שמיצטרפים אנשים...... מקווה שתהני פה.....