חדשה..:)

O0NoNi0O

New member
חדשה..:)

נמ אני נעם מירושליםD: אמ..יש לי שיער מתולתל מישהי יכולה להמליץ לי על קרמים טובים שיהפכו את התלתלים ליותר נורמאלים? השתמשתי בהכול בקרמה, מישל מרסיה, נטורל פורמולה.. מישהי יכולה אז להמליץ לי ואיך לסדר את השיער אחרי מקלחת, לסרק לא לסרק אאיך לישון איתו ומה עושים כשמתקלחים בערב כי אני לא אוהבת להתקלח בבוקר ואז השיער פשוט לא מסתדר ובצמה התלתלים נראים מוזרים.. תודה רבה, צום קל וגמר חתימה טובה!

O0NoNi0O

New member
אה אמ..למישהי יש פרטים על החלקת קלאופטרה?

כמה זה עולה? לכמה זמן זה מחזיק? למתולתל עצבני כזה כמו שלי זה יחזיק או שפשוט יעשה אותו גלי חסר צורה?זה מחומרים טבעיים נכון? אז זה יותר בריא מהחלקה יפנית? כי אני רוצה נמאס לי מתלתלים מצד שני שמעתי על כול כך הרבה פעמים שההחלקות האלה כול כך הורסות את השיער להרבה זמן ולא בא לי אני מעדיפה להישאר עם תלתלים אני רוצה רק אם זה במאה אחוז יחליק לי את השיער ולא יפגע בו אחרי שההשפעה של ההחלקה תרד אז אם למישהי יש נסיון אני אשמח לשמוע:)

יש להם איזה אתר..

אני לא מוצאת אותו עכשיו.. אני אחפש יותר מאוחר.. וצריך ללכת למומחה.. כי כל שיער שונה.. ואני לא מכירה החלקת תרד...

תסתכלי יש שרשור כזה בדף הזה

עניתי כבר 3 פעמים לאותה שאלה....תסתכלי בדף הזה יש שרשור על זה

רוני P

New member
-.-

אני ממליצה על הקרם של תלתלים של קרליין , וגם על זה של נטורל פורמולה אבל אם ניסית ולא התאים לך .. לדעתי תחפפי אחרי הביצפר בסביבות הצהריים-אחרי צהריים ככה שלא תלכי לישון עם שיער רטוב כי ככה הוא יותר מתולתל - אבל יותר מידי . ואת יכולה לתפוס את הפוני [אם ישלך] בסיכה עד ליום למחרת שיהיה מתוח ויותר חלק אחרי שתשחררי אותו ..

למעלה