חדשה :]

חדשה :]

הייז כולם, אני מעדיפה לא להגיד את השם שלי אז קוראים לי פטריק :] יש דברים כלליים שאני צריכה לדעת? D:

חחח היי פטריק../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה
אני שני
כמעט 15 אממ דברים כלליים: הלהקה סאן אוף דורק הוקמה על ידי ג'יימס בורן אחרי שבאסטד התפרקה כי צ'ארלי סימפסון(
) עזב אותה לטובת פרוייקט צדדי שהיה לו בשם פייטסטאר (מומלץץץ!) לא מזמן אחד מחברי הלהקה (דייב שאין לי מושג מה השם משפחה שלו) הקים פרוייקט צדדי (דה ז'ה וו) ועזב את סאן אוף דורק לטובת הפרוייקט הצדדי שאין לי מושג איך קוראים לו עכשיו (באמת עכשיו) גיליתי שגם לדני מסאן אוף דורק יש פרוייקט צדדי ואף יחד לא יודע מה יהיה הסוף.... טם טם טם טםםםם!

McSon of Busted

New member
אה כן.

Fightstar? ממממממממממששששששששששששששששששששש מומלץ!!!!!1 כמו ששני אמרה
אבל סגנון שונה מאוד

L D N

New member
וולקאם! ../images/Emo140.gif

דברים כלליים.. הממ.. אוקיי..הפורום שומם, מה שתפוז עושה בפורומים לא פעילים זה סוגר אותם. בשביל שלא נסגור את הפורום [המדהים] הזה מומלץ ואף רצוי שחברי הפורום יפתחו פינה. אני לא מכריחה אותך לפתוח פינה, חס וחלילה. אבל אם אי פעם תרצי לפתוח פינה, או לפרסם פיק אנחנו נשמח מאוד ואולי אפילו נביא לך שוקולד :) סתם, אין תקציב. ברוכה הבאה!

חחחח אוקיי.

התכוונתי לפורום, לול. אני יודעת על SOD וכאלה. אמ, אבל שמישהו יסביר לי מה אסור לכתוב ומה מותר, כי אני ממש חדשה בכלל בפורומים האלה והם מבלבלים אותי..

L D N

New member
../images/Emo15.gif אוקיי

אסור - לכתוב קללות וכאלה ולהעלות תמונות סרוקות. מותר - כל השאר ואף רצוי

למעלה