חדשה.... אני לירון בת 19 אני מאד ישמח לבלות חלק ניכר מזמני כאן..... אז תקבלו אותי?
L liron2007 היחידה New member 5/10/07 #1 חדשה.... אני לירון בת 19 אני מאד ישמח לבלות חלק ניכר מזמני כאן..... אז תקבלו אותי?
L liron2007 היחידה New member 5/10/07 #3 ../images/Emo13.gif הכל בסדר, איך את? ו....קשה לי להגיד בדיוק איזה שיר שלה אני הכי אוהבת אבל אפשר לומר שאני אוהבת מאד את "זן נדיר" ואת?
../images/Emo13.gif הכל בסדר, איך את? ו....קשה לי להגיד בדיוק איזה שיר שלה אני הכי אוהבת אבל אפשר לומר שאני אוהבת מאד את "זן נדיר" ואת?
L liron2007 היחידה New member 7/10/07 #5 כן זה באמת שיר ממש טוב... שני השירים.... את תיהי בהופעה שלה עם ערן צור בחודש הבא?
C clyps New member 8/10/07 #8 "זן נדיר" - שיר מעולה. אבל הייתי ממליצה לך לשמוע עוד שירים של קורין שהם פחות מוכרים, אך לא פחות טובים .. למשל- 'כאילו','הכחול של השמיים','עולם מושלם','בקרוב' ועוד..
"זן נדיר" - שיר מעולה. אבל הייתי ממליצה לך לשמוע עוד שירים של קורין שהם פחות מוכרים, אך לא פחות טובים .. למשל- 'כאילו','הכחול של השמיים','עולם מושלם','בקרוב' ועוד..
C clyps New member 8/10/07 #7 איזו שאלה! ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה אף לא תזיק לנו חברתו של עוד בן אדם, בעיקר אם הוא שומע קורין שיר .
איזו שאלה! ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה אף לא תזיק לנו חברתו של עוד בן אדם, בעיקר אם הוא שומע קורין שיר .