חדשה!.

חדשה!.

התרשמתי לטובה מהסרט "הסוד", זה מדהים בעיניי וגם נכון. אשמח לקחת חלק בפורום.

Purple Mushroom

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif לפורום :)

החתימה שלך מאוד נכונה וחיובית , אני חושב (הרוב). רק הכינוי שלך , מאוכזבת ? הוא לא ממש חיובי . מדוע בחרת בכינוי הזה ? נעים מאוד , אלון :)

kikona126

New member
שלום וברוכה הבאה

הייתי רוצה לתת לך המלצה קטנה, שני את הניק שלך, הוא חוסם אותך

רותי 11

New member
אחת מאוכזבת - ראשית ברוכה המצטרפת

שנית, כאחת שראתה את הסרט לדברייך - עצה קטנה לי אלייך שני את הניק שכתבת - כי את יודעת שדומה מושך דומה -מגנט.

מרי לי

New member
מסכימה מאוד ../images/Emo13.gif (וברוכה הבאה)

אמנם ברומיאו ויוליה אומרים WHAT'S IN A NAME
אבל מה רק אין בו? שם וכינוי זו מילה שבה יפנו אלייך ותמיד אנשים חדשים שיכירו אותך יבקשו קודם לדעת אותו. זו המילה שאת שומעת הכי הרבה בחיים שלך, והיא כבר לא מודעת כי את רגילה לשמוע אותה. את בטוחה ש"אחת מאוכזבת" זה הדבר הראשון שתרצי לקרוא (או בקיצור "מאוכזבת") בתגובות או לתת רושם ראשוני על המגיבים לך
זה מוזר בהתחלה, אבל זה ככה לא סתם אנשים הולכים לרב ומשנים את השם, יש בו כוח (אמנם אני לא בטוחה שאני מסכימה עם זה, אבל אלה החיים והבחירה שלהם) מה שכן, מאז שהייתי קטנה כולם קראו לי בקיצור של השם שלי, "מאשה" ושנאתי את זה וזה גרם לי להרגיש קטנה, לא יודעת למה, ואז התחלתי להקפיד שייקראו לי מריה סוף סוף, כי זה השם שלי וככה רציתי. סורי על החפירונת

לגבי הניק

אם את מודעת לקונוטציה שיש לניק שבחרת להמשיך איתו, אני לא רואה שום בעיה להמשיך דוקא עם הניק הזה. זה יכול להיות חלק מתהליך השחרור והשינוי. מה שחשוב זה שתשימי לב ותהיי מודעת.

למעלה