חדשה :)

RACHEL70

New member
חדשה :)

רחלי (13) חדשה בפורום רוצה להשתלב..חברה של רעוווותת ...ברק..בת אל....גלל..אורלי ...גבריאלה... רוצה להכיר ילדים חדשים !!!!!!!!!!!!!

ZiV GiLbOa

New member
שלום רחלי, אני חושב שאת מכירה גם אותי

אני זיו, מט'5.. שמח שהגעת..!

רוני!!!!!!! D::::::::::::::::

זאת אומרת... רחלי... זאת אומרת... לא חשוב -.-" ברוכה הבאה אל פרומינו החם והצנוע! D: כיף ונחמד לראות שיש לנו מצטרפים חדשים ^^

Dark Neko

New member
אשתי.../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

לאב יה.
השתבנות מהירה וכאלה. אני בטוחה שתאהבי את הפורום.

רחלי ../images/Emo140.gif ברוכה הבאה !

שמחים על הצטרפותך ואני מדוכנעת שתשלבי מהר ותכירי פה אנשים , יש כאן קבוצה מ ד ה י מ ה !!!!

פליצי ממי הנה מה היית צריכה לכתוב-../images/Emo6.gif

where have you been all my life ולא כמו שכתבת -where are you been all my life ,כלומר במקום are יש לאמר have , מקווה שעזרתי
זה נאמר כמובן למען הלמידה וחלילה מקווה שלא לפגוע בך , את יודעת את זה, נכון ? אולי באמת נלמד אנגלית כאן בפורום , זה יכול להיות נחמד , במקום השביתה נתרגל שיעורי אנגלית...

אה, אוי... זה... XD

עזבי... את לא רוצה לדעת למה אני כתבתי את זה ככה. אני יודעת שלא כותבים ככה את המשפט, אבל היי! אני ישראלית לא לדברת אנגלית תקין. P; פשוט ביום ראשון, כשהייתי בבני עקיבא, אז באו אלינו איזה שתי בנות (שדרך אגב הן ממש חמודות) מפלורידה, אז התחלנו לדבר איתם באנגלית דפוקה. "שיז הומו!" "היז לזבית!" "היז גיי!"= הידעת שגיי באנגלית זה שמח/ה? O:

Dark Neko

New member
גיי באנלגית פרושו בעברית עליז.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

עליז - מילה נרדפת להומו. XDD;;

JAMES DEAN

New member
הומו ביוונית זה בן אדם ../images/Emo8.gif

הומוסקסואל זה משהו אחר....

יו!!! O::::

יופי! D: אז אני יכולה עכשיו לצאת ברחובות בעיר ולצעוק באושר: "אני הומו גאה! D:" למרות שזה לא נשמע טוב...

לא! לא קשור לגיזעיים!

זה סתם היה בצחוק אז... פשוט אנחנו לא ממש יודעים לדבר באנגלית, אז התחלנו לדבר באנגלית דפוקה. וצפורה- לשאלתך- כן. אלו היו רייצ'ל ושרה. אה! והידעת ששרה היא אלופה בלעשות גראפסים? O: מה תחשוב אורה? "וויל יו מרי מי?" "נואו!" (אלון מציע נישואים לידידיה. וזה היה ממש מצחיק XD)

למעלה