חדשה. תקבלו אותי? [נעה, רחובות]
ס סרח האשכנזי New member 12/11/07 #3 ברוכה הבאה למעונינו הקט! נעה מרחובות? או שזה סתם צירוף מקרים, או שאת נעה והחלפת כינוי? אני חזקוש מתל אביב השתלבות נעימה
ברוכה הבאה למעונינו הקט! נעה מרחובות? או שזה סתם צירוף מקרים, או שאת נעה והחלפת כינוי? אני חזקוש מתל אביב השתלבות נעימה
S shirbowie New member 12/11/07 #8 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif למעוננו הקט :] אני שיר מנס ציונה,אנחנו שכנות
N nothingman1 New member 12/11/07 #10 ברוכה הבאה! אני יאיר, בן 17 ואת מוזמנת לפורום פרל ג'אם, קישור מופיע בחתימה שלי
K Kneeling Roses New member 13/11/07 #12 ../images/Emo15.gifהיא שם, איזה מן מנהל אתה?!../images/Emo3.gif
N nothingman1 New member 13/11/07 #18 נוראי אבל היא כתבה רק הודעת הצטרפות ועוד איזה 2 הודעות, אז זה לא באשמתי! חוץ מזה שאני כבר סיימתי את חודש הניסיון שלי, אז מה זה משנה?
נוראי אבל היא כתבה רק הודעת הצטרפות ועוד איזה 2 הודעות, אז זה לא באשמתי! חוץ מזה שאני כבר סיימתי את חודש הניסיון שלי, אז מה זה משנה?
K Kneeling Roses New member 13/11/07 #11 ../images/Emo15.gifבטח, רק תיזהרי ממוגבה../images/Emo3.gif ברוכה הבאה
מ מיסטיקנית בגרוש New member 13/11/07 #13 אכן להיזהר ממוגבה. אחרת תמצאי את עצמך מקריבה עכברי מעבדה בכפייה
מ מוגבה בהכחשה New member 13/11/07 #15 אפשר לחשוב כמה קשה היה לך להקריב עכבר טבעול מוגלתי אחד מסכן! העצלנות תהרוג אותך... הנוער של היום...
מ מיסטיקנית בגרוש New member 13/11/07 #17 את יותר קטנה ממני../images/Emo3.gif *מנצלת הזדמנות לרדת על גיל של מישהו קטן ממני, סוף סוף*
מ מוגבה בהכחשה New member 14/11/07 #23 זה ממש נכון! פעם זקן אחד אמר לי באוטובוס אמרה נכונה, "הנוער של היום... אפילו לא קושרים את השרוכים בנעלים!" יש לכם עוד הרבה מה ללמוד, בוגדי דם עכברי מוגלה קשוח אפל דם דם דם תינוק מת
זה ממש נכון! פעם זקן אחד אמר לי באוטובוס אמרה נכונה, "הנוער של היום... אפילו לא קושרים את השרוכים בנעלים!" יש לכם עוד הרבה מה ללמוד, בוגדי דם עכברי מוגלה קשוח אפל דם דם דם תינוק מת