חדשה ^^

FireInsaid

New member
חדשה ^^

היי כולם, התחלתי לשמוע את פארמור רק בחודש האחרון,שמחתי לראות שיש להם כבר פורום :] בכלאופן, אני אוראל, בת 16 וחצי, מכורה חדשה פ: אני לא מכירה את כל השירים שלהם עדיין, רק את ; Emergency, Hallelujah, Let The Flames Begin [שהוא כנראה ההכי אהוב עליי
], Misery Business כמובן, בזכותו הכרתי אותם, My Hreat [אחד האהובים עליי], Pressure, When It Rains, וזהו. עלוב אה? XD אני אשמח לקצת מידע עליהם וכאלה, למשל, אפשר להשיג את הדיסקים שלהם בארץ? איזה סנגלים יצאו מכל דיסק? ועוד כולמיני דברים שעולים על דעתכם.. וזהו אני חושבת ^^' מקווה להשתלב :]

ברוכה הבאה!../images/Emo28.gif

אני שירי, עוד חודש ומשהו 17. וזה בכלל לא עלוב, זה נשמע כמו מבחר משני האלבומים
אפשר להשיג את שני הדיסקים שלהם Riot! ו-All We Know Is Falling בדיסק סנטר (בדיזינגוף סנטר, בת"א) ואני מניחה שבטח בטאוורקורדס במקומות שונים בארץ. [אבל אני אומרת שבוודאות יש בדיסק סנטר, כי ראיתי שם את שני האלבומים.] סינגלים, כותבת לך רק מהשני, כי אין לי כוח מהראשון [אולי אח"כ] Misery Business Hallelujah וממש היום יצא crushcrushcrush. ותהני בפורום! [שיאללה, יצאה לי הודעה ארוכהXD]

mafakit

New member
ברוכה הבאה! D: |אלפקה|../images/Emo218.gif

אני דרור.. בקרוב 15 D: השתלבות וזה

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gif ברוכה הבאה!

אני אור, 17 ו-8 [[טוב, כמעט.
]]. אממ, זה לא עלוב בכלל, כולנו התחלנו עם משהו, לא?
((אהמפרשרואמרג'נסיאהמ)) את תכירי עוד שירים.
My Heart הכי מדהים שיש, האהוב עליי, אני חושבת ((כי עדיין קשה לחליט DD: ))

ברוכה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

גם אני התחלתי לשמוע פראמור רק לא מזמן.. הם רק התחילו ממש להתפרסם בחודש חודשיים האחרונים.. לפחות בארץ.. אם את צריכה מידע עליהם- הכל באתר הרשמי: http://www.paramore.net/index2.html רק צריך להרשם אליו.. מקווה שתשלבי ותהני
!

ברוכה הבאה :]

אני ברי [ברידג'יט], מת"א :) זה לא עלוב, בחרת אחלה שירים לשמוע על ההתחלה (; בכל מקרה, את כל הדיסקוגרפיה שלהם את יכולה למצוא פה או אפילו כאן. בנוגע לדיסקים כבר ענו לך, אני מחזקת את מה ששירי אמרה. תהני!

***לא כל הדיסקוגרפיה שלהם, רק השירים שהופיעו

באלבומים. להלן השירים שלא הופיעו [קאברים/דמואים/EP - לא כולל גרסאות אקוסטיות]: Hallelujah (Demo) Stop This Song (Lovesick Melody) Pressure (Simlish Version) Rewind (Demo Version) My Hero (Foo Fighters Cover) Stuck On You Oh Star Circle Decoy ואני מאמינה שאם שכחתי משהו, שירז או מישהו אחר יוסיף.

shiraz cohen

New member
יש גם את Stay Away ו-Breath בדמו. ../images/Emo3.gif

וגם מיקס של Emergency ב-EP. אקוסטיות: Misery Business. Pressure. Emergency. Here We Go Again. Hallelujah.

FireInsaid

New member
דווקא שמעתי את האקוסטית של Misery Business,

היילי שרה ממש טוב בלייב :}

הו כן.

לגבי האוקוסטיות - זה לא נראה לי רלוונטי לשים. אני לא יודעת אם כל אלו יצאו, אולי יצאו אחרות שאנחנו לא מודעים אליהם [?]. בכל מקרה, אקוסטי זה לא כזה קריטי. רק מוכיח שהיילי מוכשרת בטירוף.

shiraz cohen

New member
אף אחד לא אמר שזה קריטי...

רשמתי את אלה שאני כן מודעת אליהם.
חוץ מזה,יש אנשים שאוהבים גרסאות אקוסטיות יותר מרגילות. ^^

xXx Lilo xXx

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

אני ליאת. נייס טו מיט
השתלבות מהנה. My Hreat
ממליצה על: Here We Go Again
אחד ה-שירים שאני הכי אוהבת. crushcrushcrush [אגב הוא סינגל....
] את הדיסקים תכלס יש בדיסק סנטר
בחנויות אחרות לא ידוע לי

למעלה