חדשה...:) באמת יש משהו שער עכשיו חוץ מיני?!
S spake New member 7/12/07 #9 אץ? אני מניח צץ...... בכל מקרה אל תתעצלי גלגלי קצת את הגלגלת של העכבר ותמצאי שרשמתי קצת על עצמי.......
אץ? אני מניח צץ...... בכל מקרה אל תתעצלי גלגלי קצת את הגלגלת של העכבר ותמצאי שרשמתי קצת על עצמי.......
ס סוזמוניתXD New member 7/12/07 #6 שם:ליאור ז\נ:נ מקום מגורים:אור יהודה תאריך לידה:15.7.1993 תחביב:לשחק על במה זמר\זמרת\להקה אהוב\ה:רן דנקר איזה פורומים\קומנות אני מבקר:----
שם:ליאור ז\נ:נ מקום מגורים:אור יהודה תאריך לידה:15.7.1993 תחביב:לשחק על במה זמר\זמרת\להקה אהוב\ה:רן דנקר איזה פורומים\קומנות אני מבקר:----
ס סוזמוניתXD New member 7/12/07 #10 הפורום הזה לאנשים שרוטים(כמוני) הולך להיות מצחייק פה מ=י=ל=ה אני חלקית בשביתה לומדת רק עם המורים שמלמדים
הפורום הזה לאנשים שרוטים(כמוני) הולך להיות מצחייק פה מ=י=ל=ה אני חלקית בשביתה לומדת רק עם המורים שמלמדים
S spake New member 7/12/07 #12 חחחחח איזה מצחיק זה את הראשונה ששמעתי שעצובה לחזור כל התלמידים משחקים אותה כאילו הם רוצים לחזור ללמוד......עלק...
חחחחח איזה מצחיק זה את הראשונה ששמעתי שעצובה לחזור כל התלמידים משחקים אותה כאילו הם רוצים לחזור ללמוד......עלק...
מ מוגי האחת New member 7/12/07 #14 חחחח אני לא רוצה לחזור.. אבל אנחנו חייבים לחזור.. בגרויות בגרויות.. ובמיוחד שאני בי"ב..
S spake New member 7/12/07 #15 בהצלחה... אבל בנינו......לא לומדים הרבה בבית ספר מי שרוצה להצליח לומד בכוחות עצמו.... בעצם אפילו את זה לא צריך לעשות כדיי להצליח בבגרויות
בהצלחה... אבל בנינו......לא לומדים הרבה בבית ספר מי שרוצה להצליח לומד בכוחות עצמו.... בעצם אפילו את זה לא צריך לעשות כדיי להצליח בבגרויות
ס סאפירוש New member 7/12/07 #20 אני גם בשביתה אבל בכל מקרה אני לא לומדת בשישי ובחמישי חוזרים אלא אם כן המורים לא יסכימו אז יוצאו צווי מניעה וזה יתעכב, אבל בכל מקרה חוזרים ללמוד בזמן הקרוב, מזל.. שבת שלום
אני גם בשביתה אבל בכל מקרה אני לא לומדת בשישי ובחמישי חוזרים אלא אם כן המורים לא יסכימו אז יוצאו צווי מניעה וזה יתעכב, אבל בכל מקרה חוזרים ללמוד בזמן הקרוב, מזל.. שבת שלום