חדשה ^^

חדשה ^^

אמ.. אז ככה, אני חדשה בפורום הזה, אני אור אליאס בת 14 מפ"ת ונידלקתי על פאראמור שראיתי אותם בMTV בשיר - Misery Business ואני שומעת את השיר הזה כבר די הרבה זמן ובא לי קצת לגוון רק שאני לא יודעת איך.. אז אם תוכלו להמליץ לי על שירים זה יהיה נחמד :] וגם ניסיתי לחפש מידע על הלהקה באינטרנט אבל לא מצאתי , היה רק תמונות שלהם.. אז אם תוכלו לספר לי קצת על הלהקה זה יהיה נחמד.. [ : [ ד"א , הכינוי שלי ממש ישן אבל אין לי כוח לשנות אותו אז אל תתייחסו.. ] ו.. זהו :] קצת חפרתי. תודה מראש :) 3>

אלוש 4

New member
ברוכה הבאה

השתלבות נעימה ומהירה אני אלה בת 14 מראשון אני ממליצה לך על שני הדיסקים!!! הדיסק הראשון-all we know il filing (מקווה שרשמתי טוב
) והדיסק השני-riot! כל השירים שם מדהימים!!!!! וקצת מידע עליהם: פארמור באים מפרנקלין טנסי שבארצות הברית יש 4 חברים בלהקה: היילי וויליאמס-סולנית ג'וש פררו-גיטרה חשמלית וקולות ג'רמי דייויס-גיטרה בס זאק פררו-תופים מקווה שעזרתי

אלוש 4

New member
אהה ושככתי עוד משהו:

יש להם מייספייס יש שם לשמיעה את כל הדיסק החדש: http://www.myspace.com/paramore

ברוכה../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

טוב, אלה כתבה לך את רוב מה שרצית (או את הכל?XD) ואם יש לך עוד שאלות על הלהקה, את מוזמנת לשאול
ואוה, אני שירי. ברוכה הבאה

a k c

New member
../images/Emo109.gifברוכית../images/Emo9.gif

אני עדי, 14 וחצי ושמונה חודשים ויומייםXDDD השתלבות נעימה

ברוכה!../images/Emo24.gif

אני איריס עוד חודש 15 :p מלהבים אני ממליצה לך להוריד את 2 האלבומים שלהם הם פשוט מעולים :) הראשון: All We Know Is Falling השני(זה שהוציאו לא מזמן): Riot! מקווה שתהני :] *יש לך שיער יפה
*

mcfly danna

New member
ברוכה!

אני דנה , בת 14 ומשו מהדרום... כפי שאני רואה, די סיכמו לך את הדברים, אז שתהייה לך השתלבות נעימה..

למעלה