חדשה[ :

i love you boy

New member
חדשה[ :

:) אהלן,אני חדשה ! זאת אומרת, לא חדשה בדיוק. כבר יצא לי לכתוב פה בתקופה של "שיר נולד" [ככה קראו לזה?תזכירו לי.] החלטתי לחזור לפה כי אני עוד נהנת לשמוע כל פעם מחדש את הביצוע של לירון לשיר "גלי" ,ולא שוכחת שממש התרגשתי כשראיתי אותו פעם ראשונה . אני ליאת מנשקו ,אבל אני מעדיפה לילו. מנצרת עילית -בת 14 . לירון פה בפורום? ואם כן ,מה הכינוי שלו ? שבת שלום ( =

MoonKnightX9

New member
ברוכה הבאה - גם אני די חדש

אממ אולי הכוונה לכוכב נולד? ויש ללירון שירים חדשים מקוריים כמו "מתעורר מחדש" ו"אי רחוק" שאני מציע לך לשמוע . האחרים יענו לך על שאר השאלות (בהנחה שיהיו כאן) כי אני לא יודע ...

וואלקם =]

ממ אני ניצן... אני גם חדשה יחסית ^^ בכל מקרה.. כן- קראו לזה שיר נולד והמופע הזה הורץ במשך חג חנוכה אחד..חח היה מתחרה לפסטיגל. וכן, לירון שר שם את גלי ועשה ביצוע פשוט מדהים!!! ממ לא נתקלתי בהודעות מלירון ואין לי מושג מה הכינוי שלו ואם הוא כותב פה אבל אני כן יודעת שהוא גולש פה וקורא את ההודעות שנכתבות. איך אני יודעת? סורי- לא יכולה לספר.. אבל..יש לי את המקורות שלי ^^ בכל מקרה ברוכה הבאה ואני מאוד מקווה ומאמינה שתשתלבי פה. אגב, כמו שאמרו מתחתיי, יש ללירון שירים חדשים ואת יכולה לשמוע אותם בקישור ששמו למטה ל"myspace" שלו. (וגמאני ממליצה על אי רחוק!! חח) תהני מותק =]

ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

לפעמים לירון כותב כאן, בשם המקורי... liron lev

i love you boy

New member
שאלה שאלה שאלה:)

נכון יש את השיר - "אל תבכי אהובה,כי הזמן יחלוף -ותדעי אהבה חדשה, אך זכרי יהיה טוב כי יקרת לי מאוד,אהבתיך בכל עת אך איתי לא אוכל לקחתך.." משהו כזה , איך קוראים לו ? ולמה אין אותו באימיול פתאום? :\ איזה י י א ו ש ! :( כמה אני מחפשת אותו!

למעלה