חדשה

חדשה

האם יש איזה ספר מומלץ למי שרוצות להתחיל את התהליך? משהו שמתאר את כל התהליך של חד הוריות מבחירה? תוכלו להמליץ?

אמא 12

New member
ברוכה הבאה|בנדנה

היי נויה, לי לא ידוע על ספר בנושא מה שאני עשיתי פניתי לבי"ח איכילוב ושם הסבירו לי את התהליך ואחרי שההריון נקלט ביררתי בביטוח לאומי מה הן זכויותי ו-זהו. אם את צריכה עוד עזרה או המלצות - רק תבקשיץ בהצלחה

זואי11

New member
נויה ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

לא ידוע לי על קיומו של ספר כזה (לפחות לא בעברית). אולם דפדוף בדפי הפורום יחשוף בפנייךאת השלבים, ההתלבטויות, החששות, וההחלטות. השלב הראשון הינו ההחלטה שאת רוצה ילד. אחרי שההחלטה מבשילה מגיע השלב שבו מחליטים איך ייתבצע התהליך : אם אב ידיד/שותף להורות/גניבת זרע/ בנק הזרע. כל אחת ומה שמתאים לה. נשמח כמובן לסייע לך בכל שאלה, אז תרגישי חופשיה לשאול. ובכל זאת, מצ"ב לינק להתחלה (לא רוצה להפגיז אותך בהתחלה). כמובן את מוזמנת להציץ ברשימת הקישורים של הפורום בהצלחה

ברוכה הבאה נויה! ../images/Emo39.gif

הייתי מוכרחה להגיב על ההודעה שלפני: אנא אנא אנא אל תשקלי גניבת זרע כאופציה. לא ידוע לי על ספר אבל תוכלי להיעזר בבנות פה!! בהצלחה!!

טושטושה

New member
היי נויה וברוכה הבאה

ובכן, המלצתי היא לגשת לתל השומר- שם תקבלי את היחס הכי סבלני , חם ומכבד. מעבר לזה - שם תוכלי לקבל את מקסימום האינפורמציה שניתן לקבל כיום - על התורם. זה, כמובן, אם חשובה לך האינפורמציה. ביקור אצל כל רופא בכל בנקי הזרע שבכל בתי החולים - עולה כ 170 ש"ח. לאחר מכן יתנו לך לעשות מספר בדיקות דם. במידה וכל בדיקות הדם בסיידר [אמן ואמן] אז לפי ימי הוסת שלך - יזמנו אותך לבדיקות ביוץ. בדיקות ביוץ = להגיע ב7:00 בבוקר לבדיקת דם ולאולטרהסאונד וגינלי. ואם את מבייצת אז יעשו לך הזרעה , מאוחר יותר באותו היום. בהצלחה טושטושה

שפע

New member
נויה, סיימתי לכתוב ספר כזה

לפני שנה ועדיין לא עשיתי איתו כלום. צרי איתי קשר דרך הכרטיס האישי והעבירי לי פרטים - אולי תוכלי להיעזר בו. במשך כל התהליך (שלוש שנים) אספתי חומר, ראיינתי נשים אחרות, התלבטתיואספתי הכל לספר קליל ומשעשע - שעזר כבר בעבר לנשים אחרות שהתלבטו וביקשו עזרה. שתיים מהן כבר אמהות - אז אולי תמצאי בו גם את תשובות. בהצלחה! שפע.

זואי11

New member
ספר ?

אשמח לקרוא. בטוחה שכתוב באופן קליל ואשמח לקרוא זואי

תודה רבה

אשמח מאוד אם תוכלי לתת לי לקרוא את הספר. אני לא יודעת איך ליצור קשר דרך הכרטיס האישי. תוכלי לומר לי איך?

סביונה

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה ../images/Emo24.gif

אני ממליצה לך לפנות לאיכילוב. שם יתנו לך את כל הפרטים בקשר לתהליך, והצוות שם הוא מקצועי ואמין מאד. תוכלי להשאיר לטיפולם את כל מה שקשור לעריכת הבדיקות וקבלת ההחלטות בקשר לטיפולים שתקבלי או שלא תקבלי, וכך לא תצטרכי להיות טרודה ולחוצה בקשר לבדיקות ולטיפולים וכל התהליך יהיה נעים יותר עבורך. לגבי בילינסון ותל השומר - ממה ששמעתי מחברות שזכו "לעבור" שם - אני לא הייתי ממליצה לך בשום אופן.

ברוכה הבאה והמלצות

ספר שאני קראתי כבר במהלך ההריון, אבל מצאתי שהוא די מוצלח, אם כי באנגלית: single mothers by choice - מתייחס המון להתלבטויות ולאופציות השונות. לגבי אינפורמציה מעשית - תוכלי להעזר גם בדברים שכתבו פה בנות במהלך קיום הפורום וגם באתר שנקרא: רווקה פלוס, שבו יש ריכוז די נכבד של מידע. המלצה אישית על בי"ח - אסף הרופא. מעבר לכך - אם יש לך שאלות ספציפיות, נשמח מאד לענות, לשתף ולהשתתף. שיהיה המון המון בהצלחה!

איזה שטף נפלא של תגובות

1. תודה רבה לכולן על התגובות. 2. יצאתי מבולבלת מריבוי המרכזים הרפואיים המומלצים ואלה שלא כל כך ואלה שגם כן וגם לא. 3. גניבת זרע אינה אופציה מתאימה לי, אז אין מה לחשוש. 4. אשמח לקרוא את הספר המחתרתי. 5. שוב, תודה רבה רבה לכולן על התגובות המהירות.

למעלה