חדשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danielle24

New member
חדשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קוראים לי דניאל ואני חולה על קייל XY כממוכן ולדעתי קייל.......נו באמת אני באמת צריכה להגיד לכן שהוא חתיך הורס.....XD אבל יש לי שאלה נכון בפרק האחרון של העונה השנייה כאשק קייל רודף אחרי גסי אז נכון יש שיר שמנגנים ברקע-אז איך קוראים לו? הינה תיראו ותישמעו..... http://www.youtube.com/watch?v=vdqwGRIeux0

adii1201

New member
ברוכה באה../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

אני עדי בת 19
2 דברים: קודם כל הפרק שאת מדברת עליו (13) הוא לא הפרק האחרון לעונה 2 הוא הפרק האחרון לחצי הראשון של העונה השנייה (הסבר מפורט נמצא בטאגליינס) ולגבי השיר, אז לזמר קוראים Matthew Perryman והשיר נקרא Save You והנה קישור למילים של השירhttp://www.lyricsmode.com/lyrics/m/matthew_perryman_jones/save_you.html

adii1201

New member
שאלה מצויינת../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

ואין לי תשובה עליה
כשפניתי ל-YES הם אמרו לי שאין דבר כזה עונה 2 ועונה 2.5 ושיש עונה 3 ששודרה כבר בארה"ב והם עכשיו מלצמים את העונה ה-4 ושאין להם מושג מתי הם יביאו את העונה ה-3 לשידור (בקיצור הכוונה הייתה שאת ההמשך של העונה השנייה הם יביאו לשידור מתישהו, הם לא יודעים מתי, ושהעונה השלישית נמצאת בתהליכי צילום וכו' בארה"ב)

Danielle24

New member
יש מצב שמישהי יכולה ל....

להוריד לי את השיר הזה באימיול או בקאזה ואז לשלוח לי למסנגר? זה יהיה ממש נחמד אז...תודה למי שתוכל

../images/Emo24.gif../images/Emo65.gifברוכה הבאה!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

היי קוראים לי עדי וגם אני חושבת שקייל חתיך,למרות שאני לא חושבת שיש פה מישהו שחושב אחרת
לגבי השיר,ראיתי שעדי ענתה לך וזה גם עזר לי כי כששמעתי אותו הוא נשמע ממש טוב.

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

אני אידה, בת 14 וחצי, ממעלה אדומים. השתלבות מהירה

m o r 1 0 2

New member
ברוכה הבאה דניאל../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אני מור עוד מעט 15
קייל מושלם
מקווה שתהיה לך היתשלבות נעימה ומהירה

HilaZ1

New member
היי חמודה,ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני הילה,מקווה שתישארי איתנו פה ושיהיה לך נחמד