חדשה!

חדשה!

היי.. מה קורה, אנשים?? קרואים לי איילת! והנה אזרתי אומץ וכתבתי בפורום.. האם אתם מאמינים ביכולות של האדם?? אדם יכול לעשות ה-כ-ל, מה שבא לו מתי שבא לו? זה תלוי במשהו?? שיהיה לילה טוב!

Shira Esther

New member
שלום:)

אני שירה
אני מאמינה שלכל אחד יש יכולות שונות, ושלכל אחד יש מגבלות אישיות בנוסף למגבלות שחלות עליו מהיותו אדם.

kaenar

New member
היי :)

לי קוראים כינר, ואני גם פעם ראשונה כותבת בפורום
אני מאמינה ביכולות של אדם, האדם יכול לעשות דברים מדהימים, אבל בעצם הדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה לבחור, השאר הסטוריה. ברגע שיש לאדם את זכות הבחירה, הוא נמשך למעשים שלו בדרך שהוא בחר, גם אם הוא לא מודע לזה. האדם יכול לעשות הכל זה לא מדוייק, הוא יכול לבחור מה לעשות, העשייה עצמה תלויה בהרבה דברים אחרים. מידת אמונתו בדבר שהוא עושה, משפיעה רבות. אז בעצם, אנחנו לא יכולים הכל, כי גם אנחנו תלויים בא-לוקים.. "אנחנו מעל הכל (הקשיים), והכל (ה') מעלינו" , התמודדות עם קשיים היא דבר שנועד לבני אדם, אבל בעצם, איך קשיים נוצרים? זאת שאלה קשה.. אני אנסה- הקשיים הם אותות שבאים ללמד אותנו משהו, הם כמו צופן, מטרתנו היא להבין קודם כל מה זה בא ללמד אותנו. תנסו.....

t h e MUSE

New member
היי^^

גם אני חדשה, וגם לי קוראים איילת
אני מאמינה שאדם יכול לעשות הרבה יותר ממה שנדמה לו, אבל הוא צריך גם לדעת את הגבולות והיכולות שלו. "אלוהים תן לי את היכולת לשנות את שאני יכול לשנות ואת הכח לקבל את שאיני יכול לשנות ואת התבונה להבדיל ביניהם"... לא הצלחתי למצוא מאיפה המשפט הזה לקוח, אבל אני חושבת שהוא מאוד חכם.

למעלה