חדשה

חדשה

הי אני חדשה פה ואני רוצה לדבר על החיים, להקשיב, ללמוד אני זקוקה לעזרה אני מיואשת מהחיים

IndigoChild1

New member
חולה על אנשים כמוך

בת 16 וכבר נמאס לך מהחיים חחחחחח כל החיים עוד לפנייך את עוד צעירה ולא הספקת כלום! מה קרה נפרדת מהחבר ושהיה איתך שבועיים ועכשיו את בדיכי ? לא קונים לך כל מה שאת רוצה ? נכשלת במבחן ? אויי נו מסכנה אני מבין את היאוש שלך

yarmanex

New member
אין צורך לדבר כך

בנות לא מעטות מגיעות למצב של בילבול בגיל ההתבגרות. אני אשמח לדבר איתך ולנסות לייעץ.

Mini1515

New member
זה באמת לא מכובד..

אין לך מושג מה קורה לאחרים.. ולא תמיד אתה יודע... וגם אם אלו הצרות.. אלה הצרות הפרטיות שלה.. ולכל אחד צרות משפיעות בדרך אחרת. יש כאלה יותר פגיעים. חוצמזה זה פורום תמיכה.. לא צריך לעשות סלקציה למי יש צרות יותר גדולות ולשפוט למה מרגיש חסר תקווה.. למרות שלא משנה מה קורה, גם כשהיאוש הכי גדול תוקף אותנו אסור לוותר.. מוות אינו הפתרון.. אחת שכותבת אם תרצי לשתף אנחנו כאן...

היי. יש לי מה לומר לך.

שלום לך, לפני הכל - אמנם כתבת בקצרה מאוד ולא פירטת מה הקושי או הבעייה, אבל מעצם הכתיבה שלך, אם כי היא קצרה - זה ברור שאת מודעת למצב, ומעבר לכך - את רוצה לעשות שינוי ולהגיע למצב טוב יותר מבחינת ההרגשה שלך. לא ברור לי כלל מה הביא אותך להרגשה הזו, אבל ללמוד ולהקשיב זה דבר שרצוי תמיד, אנחנו, בני האדם, תמיד למדים ואין אף פעם גבול מקסימלי לכמה אפשר ללמוד, זה משהו אינדיוידואלי מאחד לאחד - זו אגב לא סיבה להתייאש. זו כן הנקודה שבה אולי את צריכה לבחור לעצמך איזו שהיא מטרה בחיים - גם אם היא רחוקה קצת, עליך להסתכל על עצמך במראה ולומר לעצמך בביטחון מלא, מתוך כך שיש לך את הביטחון הזה ששום דבר לא יכול להוריד לך את הראש, ששום דבר לא יכול לשבור אותך, שום דבר. תתחילי להסתכל סביב, אני בטוח שאת לא לבד, בטח לא בפורום הזה שהוא רק התחיל את דרכו. אני בטוח שיש כאלו שמאמינים במה שאת מוסגלת - זה הזמן להוכיח להם - שהם צדקו. בהצלחה, אלון לופוביץ

מתי בפעם האחרונה קראת את החתימה שלך ?:)

היי "אחת שכותבתת" , את רק בת 16 וכבר נמאס לך מהחיים? החיים שלך עוד כ"כ ארוכים !!! אני בדיוק בגיל שלך ואני יכולה להבין את ההרגשה שלך, כל דבר קטן גורם לנו לחשוב שהחיים כ"כ נוראים ! אבל זה כ"כ לא נכון, החיים כ"כ יפים וצריכים לנצל כל רגע. וכמו שאת כתבת בחתימה שלך: " תן חיוך הכל לטובה "
כל מה שקורה, קורה אך ורק לטובה. בכל אופן, אני תמיד פה אם את צריכה.

למעלה