חדשה :) אני רוקדת בג'טיקס בהופעות של גילת:) והיא מדהימה 33>
ל לאהדורה New member 29/8/08 #7 ../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהיי ../images/Emo6.gif אני וחן היינו באחד המופעים...בנהריה.. ואיזו מישהי אמרה לאחת הרקדניות שהיא דומה למישהי בת 20 XD
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהיי ../images/Emo6.gif אני וחן היינו באחד המופעים...בנהריה.. ואיזו מישהי אמרה לאחת הרקדניות שהיא דומה למישהי בת 20 XD
נ נטלי 1111 New member 29/8/08 #9 לאהדורה כנסי וואלה נכון אני הייתי שמה כששאלת אותי בת כמה אני ואיך אני בג'טיקס ושאלת את חברה שלי אם היא בת עשרים ואז התפקעתי מצחוק חחחח
לאהדורה כנסי וואלה נכון אני הייתי שמה כששאלת אותי בת כמה אני ואיך אני בג'טיקס ושאלת את חברה שלי אם היא בת עשרים ואז התפקעתי מצחוק חחחח
ל לאהדורה New member 30/8/08 #12 ../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifזאת לא אני XD אני הייתי בצד עם עוד ילדה וגילת הצתלמה ודיברנו איתה ^__^
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifזאת לא אני XD אני הייתי בצד עם עוד ילדה וגילת הצתלמה ודיברנו איתה ^__^
ל לילך הלל New member 29/8/08 #8 ברוכה הבאה אני מנסה להיזכר מי את מבין כל הרקדניות שראיתי בהופעה שהייתי עם גילת בהרצליה
א אריאלה פיקסלר אלון New member 29/8/08 #11 ברוכה הבאה למשפחה מאמי !! פה זה בית ולא פורום רגיל. אני בטוחה שבצ'יק תמצאי לך מלא חברים וחברות חדשים. כל אחד פה מדהים ומקסים יותר מהשני . לא סתם אני מאוהבת בהם....
ברוכה הבאה למשפחה מאמי !! פה זה בית ולא פורום רגיל. אני בטוחה שבצ'יק תמצאי לך מלא חברים וחברות חדשים. כל אחד פה מדהים ומקסים יותר מהשני . לא סתם אני מאוהבת בהם....