הניסוי הצליח....ובכן:
השאלה ששאלתי - האם אני ארזה? אז הראשון היה : ג'רה - האביב בפתח....שימי
, זה אביב בסקנדינביה ולא בישראל...שם בארצות הקור השלג נמס מבפנים..תחילה ונוצרת שכבה של אדמה לחה מכוסה מעליה בשכבת שלג וקרח עבה ממעל... פרוש הרון הוא האביב נמצא פה אבל רק האישה החכמה יודעת שהו שם...כי היא מביטה על שעות האור שמתארכות..וכו..מי שיביט בשלג מלמעלה (במבט שטחי מבחוץ)..השלג המכוסה בקרח יחשוב שעדיין חורף..מה יעשו הטפשים והלא זהירים..הם עלולים לשבור את שכבת השלג בכדי לחשוף את הנבטים שבפנים צומחים בחממה טבעית..עם מי המסת שלגים טמפרטורה מגינה וכו...ואז יבוא הלילה והקור והקרה ויקפיא הכל..והלך על הנבטים הזכים
...עכשיו הזמן לבכות...
...בקיצור האביב פה יקירתי..האמיני שהוא פה אך אל תמהרי אותו משום שזה אביב שנמצא בתנאי קפיאה וסכנה עדיין..תני לנבטים להתפתח בשכבת השלג המגינה ושיבוא הקייץ יהיה לך אחלה (ביקיני....) (אל תרוצי לספר לחברים..לאט לך
!) השני:אנסוז - רון הנאום מלא ההשראה...צ'קרת הגרון...יש דברים שצריכים למצוא ביטויים לחוץ בכח הדיבור..משם יבוא המרפא. והשלישי:אנסוז (במקרה יצא גם ...כן שזה קורה אני ממש מתפלא כי זה מדליק ברונים "אמיתיים", מאבן או עץ בחפישה זה לא כ"כ קורה ...
) החזרה פה משמעה - הדגשה! : :אנסוז - רון הנאום מלא ההשראה...צ'קרת הגרון...יש דברים שצריכים למצוא ביטויים לחוץ בכח הדיבור..משם יבוא המרפא. שימי
פעם שניה
- דיבור של רגשותייך ביטוי של הכאב הרונים הם לא מוסרים לך שעלייך להתחיל לעשות ספורט או ריקודי עם..ולא לבחור דרך כזו או אחרת הם אומרים שכבת המגן הריגשית תמס מעל
ליבך כאשר תתני מרפא ומרגוע לרגשותייך המוחבאים שם. במילים פשוטות...שיחות ייעוץ עם פסיכולוג..מישהו שמטפל באופן אלטרנטיבי אות דיאטן עם רגישות...יש ספר שאני ממליצה לך בחום לקרוא בהקשר זה.."לא עוד דיאטה"...יש לי שם הוצאה וכותב שאני צריכה למצוא זה בדיוק על זה..אעביר לך במסר אישי אח"כ...זה בסטודיו נדמה לי... ואל תחפרי למקומות רחוקים..תשארי במשהו עם גישה פוזטיביסטית..שרואה את הכאן והעכשיו. (אם את רוצה את יכולה גם להמשיך לפנות אלי לתא ולשאלות נוספות כאן...תמי) מכיוון שהפיתרון הוא דיבור המקום בו נפגשנו הוא מצויין - שם יש קול ותמיכה ואנשים עם הומור בריא וקשב..אך להמשך..מצאי מסגרת של פעמיים בשבוע לדבר את הרגש החוצה...כמה שיותר יותר יזרז את ההחלמה..וההרזיה.
יום של אור לך ילדה יפה!!!!