חדשה..

חדשה..

לאונרדו האחת הגעתי.. אז פשוט לנסות לשאול שאלות? אני אתחתן אי פעם? ויעמוד מתחת לחופה? עם אהבת חיי? אני יתגייס לצבא בכלל? אני ירזה אי פעם? מתישהוא הסבל שבלב שלי יגמר?:( ניסיתי מקווה שהצלחתי ואולי לא הבנתי נכון, בכול אופן:) תודה לך, על ההזמנה.. חסויה,

../images/Emo60.gifהי חסויה ....לאט לאטi

תבחרי שאלה.
תאמרי אותה בלבך... ואז ליחצי אופה שבכתב בכתום למעלה זרוק רון .....אם _________ קו מתחת (קישור) זה יקח אותך לאתר הרונים לציור של קלפים מסודרים כשהשאלה שלך בראשך ליחצי על שלושה מהם..רישמי לפי סדר ההופעה את שמותיהם כפי שהם מופיעים בקלף את השאר אני אעשה.. רונים מדברים על תהליך...עבר הווה עתיד לכן סדר ההופעה משנה את משמעות המשפט... ברוכה הבאה לפה....
!!!

מנסה שוב,

השאלה שאלתי האם אני ירזה? בלב שאלתי<עם דמעות בעיינים ופתחתי שלוש קלפים אז הראשון היה : ג'רה השני:אנסוז והשלישי:אנסוז (במקרה יצא גם הוא ככה מוזר ביותר..) תודה לך,
חסויה,

הניסוי הצליח....ובכן:

השאלה ששאלתי - האם אני ארזה? אז הראשון היה : ג'רה - האביב בפתח....שימי
, זה אביב בסקנדינביה ולא בישראל...שם בארצות הקור השלג נמס מבפנים..תחילה ונוצרת שכבה של אדמה לחה מכוסה מעליה בשכבת שלג וקרח עבה ממעל... פרוש הרון הוא האביב נמצא פה אבל רק האישה החכמה יודעת שהו שם...כי היא מביטה על שעות האור שמתארכות..וכו..מי שיביט בשלג מלמעלה (במבט שטחי מבחוץ)..השלג המכוסה בקרח יחשוב שעדיין חורף..מה יעשו הטפשים והלא זהירים..הם עלולים לשבור את שכבת השלג בכדי לחשוף את הנבטים שבפנים צומחים בחממה טבעית..עם מי המסת שלגים טמפרטורה מגינה וכו...ואז יבוא הלילה והקור והקרה ויקפיא הכל..והלך על הנבטים הזכים
...עכשיו הזמן לבכות...
...בקיצור האביב פה יקירתי..האמיני שהוא פה אך אל תמהרי אותו משום שזה אביב שנמצא בתנאי קפיאה וסכנה עדיין..תני לנבטים להתפתח בשכבת השלג המגינה ושיבוא הקייץ יהיה לך אחלה (ביקיני....) (אל תרוצי לספר לחברים..לאט לך
!) השני:אנסוז - רון הנאום מלא ההשראה...צ'קרת הגרון...יש דברים שצריכים למצוא ביטויים לחוץ בכח הדיבור..משם יבוא המרפא. והשלישי:אנסוז (במקרה יצא גם ...כן שזה קורה אני ממש מתפלא כי זה מדליק ברונים "אמיתיים", מאבן או עץ בחפישה זה לא כ"כ קורה ...
) החזרה פה משמעה - הדגשה! : :אנסוז - רון הנאום מלא ההשראה...צ'קרת הגרון...יש דברים שצריכים למצוא ביטויים לחוץ בכח הדיבור..משם יבוא המרפא. שימי
פעם שניה
- דיבור של רגשותייך ביטוי של הכאב הרונים הם לא מוסרים לך שעלייך להתחיל לעשות ספורט או ריקודי עם..ולא לבחור דרך כזו או אחרת הם אומרים שכבת המגן הריגשית תמס מעל
ליבך כאשר תתני מרפא ומרגוע לרגשותייך המוחבאים שם. במילים פשוטות...שיחות ייעוץ עם פסיכולוג..מישהו שמטפל באופן אלטרנטיבי אות דיאטן עם רגישות...יש ספר שאני ממליצה לך בחום לקרוא בהקשר זה.."לא עוד דיאטה"...יש לי שם הוצאה וכותב שאני צריכה למצוא זה בדיוק על זה..אעביר לך במסר אישי אח"כ...זה בסטודיו נדמה לי... ואל תחפרי למקומות רחוקים..תשארי במשהו עם גישה פוזטיביסטית..שרואה את הכאן והעכשיו. (אם את רוצה את יכולה גם להמשיך לפנות אלי לתא ולשאלות נוספות כאן...תמי) מכיוון שהפיתרון הוא דיבור המקום בו נפגשנו הוא מצויין - שם יש קול ותמיכה ואנשים עם הומור בריא וקשב..אך להמשך..מצאי מסגרת של פעמיים בשבוע לדבר את הרגש החוצה...כמה שיותר יותר יזרז את ההחלמה..וההרזיה.
יום של אור לך ילדה יפה!!!!

יאוו,

אפשר חיבוק ממך?
תודה לך, ממש תודה:] אפשר להגיד שהחיוך עלה לי לפנים והלוואי והוא ישאר ככה למשך היום,
אפשר עוד שאלה? זה שאלה מורכבת, אחת בתוך השנייה האם אני אתגייס לצבא,ויהיה במתפקיד טוב בעל משמעות, ולא פקידה שמכינה קפה?
הקלפים שיצאו לי הם: וונג'ו ת'וריסאז וונג'ו משהו באמת מוזר, הקלפים האלה לא אוהבים אותי
שוב יצא לי פעמיים, חשבתי שאני מדמיינת אבל לא.. טוב הכל ממעלה.. או מהקלפים?
תודה לך יקירה, שמחה שהכרתי אותך ויצא לי לדבר איתך
חסויה,

להפך...זה אומר שדברים חד משמעיים..

ויחסית קלים לפיתרון..הרונים ברורים יעני.... (שאגב..זה לא בדיוק הרונים...זה ישויות האור שמאחוריהם...
) השאלה: האם אני אתגייס לצבא,ויהיה במתפקיד טוב בעל משמעות, ולא פקידה שמכינה קפה? הקלפים שיצאו לי הם: וונג'ו רון העליצות ...שמחה...קלות..אנרגיות חיוביות של העצמה... ת'וריסאז בתהליך יהיה עלייך לוותר ולנתוש בכדי לזכות בעיקר...בטוב... וונג'ו רון העליצות ...שמחה...קלות..אנרגיות חיוביות של העצמה... מוסרים לך שאם תבואי משמחה ומהאור שבך...תקבלי אור נראה שתהיי בתפקיד שיספק אותךותאהבי אותו...וגם תצליחי בו אך ופה שימי
, היכן שהוא לאחר ההתחלה והשיבוץ... בשלב העשיה בתפקיד, כנראה, יהיה נראה שאת עשויה להכשל או להתקשות ולעבור מקום (לבסיס אחר ..אנשים אחרים) אבל זה ילמד אותך משהו משמעותי ותחזרי למקום של עשיה מתוך שמחה ולהצלחה... אשמח לחבק אותך
אני חשה שאף אני שמחה שנפגשנו..ילדונת אם תרצי נפגש יום נעים הגלויה

אני כול כך

אוהבת תתשובות שלך, לא יודעת למה.. את כותבת כזה יפה, :] את אישה מדהימה, ותודה לך
הרונים הזה מעניין אותי, אפשר להתלהב ולשאול אותך עוד שאלה?
אני כול כך מאמינה בתשובות שלך, ואולי בעצם ברונים?
חיבוקי
חסויה,

חסויה יקרה...

נשמע מדברייך שאת מיואשת... מיואשת מלחכות לשינוי... מיואשת שהדברים יסתדרו לטובתך. נשמע שאת מרימה ידיים. אני מציעה לך לאגור כוחות - החיים בידייך! תמיד! את י-כו-לה לשנות את המצב! הנה מה שהרונים יכולים לעשות עבורך - קמע!! אנחנו צריכות לבחור בערך שלושה רונים שיתאימו למצב, ונכין לך קמע, שאני הפעם מציעה לא לשרוף (כמו בדרך כלל) אלא לשים בתיק, או בארנק (הכי טוב לעשות מזה שרשרת וללכת עם זה על הצוואר, או על הגוף - אולי אפילו בכיס), לא לתמיד - רק לחודש או חודשיים (כי החיים מתחדשים, להתקע זה לא טיפולי) ומטרת הקמע צריכה להיות - לתת לך דחיפה קדימה!! דחיפה לחזור לשליטה על חייך!! מה את אומרת? ליאו הנהדרת, מה דעתך על הרעיון?

אני אומרת: "קלאסי!"

חסויה 1/ מה דעתך שתמציאי לך כינו אמצע...כמו ג'ינגלינג או sun shine 2/ תחשבי על חיזוק ועל מה שאת מקווה שיקרה בעתיד הקרוב..צבא..ובריאות...וזה ותפתחי 3-4 רונים...ונסביר לך איך להכין קמע ..... 3. את יכולה לשאול כמה שאלות שבא לך עומר ואני תמיד פה......

תודה לכם,

יש לי שאלה, האם אמצא זיווג בזמן הקרוב שלי? אהוואז דאגאז נאוד'יז
אתם אנשים מקסימים טוב לדעת שיש אנשים כמוכם בעולם:)
חסויה,

בבקשה

האם אמצא זיווג בזמן הקרוב שלי? אהוואז רון שמשמעותו המילולית סוס..ומדבר אל רוכבו של הסוס..בצאתך למסע זכור גם לקחת אוכל ומיים לסוסך..זכור את הכפופים לך..זכרי לראות את הצד השני ואת צרכיו...להבין שכמו שאת חשה צמא שובע רעב כאב ושמחה..כך גם כל האחרים..נסי לאת קצת מהמחבוא שבו את "כולאת עצמך"..משום שכשאת עושה זאת את מכאיבה לעוד מישהו בכך שאת עוסקת בעצמך..יש סוג של אגואיזם במצבך..הרונים אומרים לך שכשאת שם במקום שאת כעת..את מבודדת עצמך וזה סוג של חרב פיפיות כי את נותרת לבד.(המפתח שלך..חסויה יקרה ברור מאוד..צ'קרת הגרון..לדבר את הרגש..!!!) אחרי שתעשי זאת>>>וטובה שעה אחת קודם...יהיה טוב דאגאז הפצעת השחר...האור הכחלחל הראשון של הבוקר נאוד'יז רון התשוקה..רגש ..מעשים הנעשים בלהט..גורמים לשינוי סדרי עולם...ומטביעים חותם עז (נראה לי שאין צורך להוסיף..ולהכביר מילים הא?!)

למעלה