חדשה..

my only angel

New member
חדשה..

מקווה שהגעתי לפורום הנכון ... שלום לכולם.חדשה בפורום הזה אך מסוקרנת כבר מספר שנים. לאחרונה התחלתי ממש לבלוע את כל הספרים הקשורים לעידן החדש, העצמה רוחנית,להפתח לתקשור. כמו שאמרתי מאז ומעולם אני נמשכת לעולם הזה אך לא יודעת מה לעשות עם כל זה. אני לא שומעת קולות, לפחות לא בשלב הזה. אני די טובה עם אינטואיציות. לעיתים רבות כשאני נמצאת לבד בחדר או בסיטואציה שאף אחד לא מפריע..יש לי תחושה שאני לא לבד. אפילו מקבלת צמרמורת כשאני עוברת ליד תמונות. לשמל בעבודה שלי בדר"כ אני יוצאת אחרונה, ועל הקיר יש תמונה של אחד השותפים שנפטר וזה מצמרר ומפחיד אותי גם יחד. התחלתי לעשות מדיטציות ולא מגיעה לדבר. אבל זה לא מרפה ממני ונמצא כל הזמן במחשבות שאני צריכה להמשיך עד שאצליח. האם משהו יכול לעזור לי להבין מה קורה ? תודה ושבוע טוב לכולם

השאלה לא ברורה

מה את חשה? אנרגיות..משיכה לתנודה ותנועה בחלל?? כן ישויות יודעות להעביר גלים בחלל מה את רוצה להשיג ע"י מדיטציה? מדיטציה היא טכניקת התחברות וזה עדיין לא תקשור תקשור קשור לנשימה וגם מדיטציה אך זה לא כל הסוד..ח... בקיצור שאלי שאלות 1,2,3...תקבלי מענה...

אם את מרגישה שזה בתודעה שלך

אז ייתכן שזה זמו טוב עבורך להפתח לתיקשור. מדיטציה משמשת כדי להשתיק את התודעה הערה (החשיבה) ואז קל יותר לקבל מסרים והדרכה מלמעלה. אבל לאדם שהתיקשור לא מגיע אליו פתאום בחייו, בד"כ קשה יותר להפתח לבד. את יכולה לעבוד עם ספרים או לעשות סדנה כלשהי שתעזור לך לפתוח את המקום הזה. אפשר גם לבקש עזרה - פשוט דברי עם אלוהים ובקשי שיעזור לך להפתח לתיקשור. עצם הכוונה ובקשת העזרה תניע משהו

my only angel

New member
ראשית תודה על המענה. אולי אני נשמעת קצת

מבולבלת ולא ברורה. אני בחורה עם רגליים על הקרקע. יודעת תמיד מה אני רוצה ומה אני צריכה לעשות. ברור לי לחלוטין שאני צריכה לעשות משהו מאוד רציני עם ההרגשות הקיימות בראשי בגופי שלא נותנות לי מנוח. כאילו דוחקים בי לקבל עזרה ולצאת לדרך. ולכן פניתי לפורום הנ"ל , לדבר עם אנשים שיש להם נסיון, האם זה אמיתי, האם זה באמת משהו שקורה לי ולא יודעת איך לטפל בזה או מה לעשות ומתי. רק יודעת שלעיתים אני ממש הולכת לישון כדי שאוכל לעצום את העיניים ולהתנתק..כי אני כבר מגיעה למצב שאני נשארת בלי אוויר וכאבי ראש. אז זהו אם משהו רוצה לכוון אותי לקבלת עזרה או לחילופין מה אומרים...איך בדיוק פונים לאלוהים. אני מדברת איתו המון מהלב..לא הוא לא עונה לי אבל האם אני צריכה לדבר בקול, מהלב...מה ? אני אשמח להגיע לקורס תקשור או להדרכה כלשהי מכוונת. אתמול קראתי באיזה שהוא אתר שגם למי שאין כסף כרגע והוא מאוד רוצה ללמוד תקשור, הכסף יגיע אליו..הסיבה שכתבתי את זה כי תמיד דחיתי את היכולות והרצונות שלי בגלל כסף אבל פה אני מרגישה שזה משהו חזק ממני.

תתחילי מתדר של אור

תקשור פשוט עם נר.. תשתי מים (2 כוסות..תקשור לא נועד להכאיב אך זו פעולה חשמלית..) (מים מוליכים חשמל) בחרי מקום שקט..ונעים..נקי מאנרגיות שליליות.. הדליקי נר. רשמי על דף את שאלתך פתחי במילים אני X בת Y (שמך ושם אמך) פונה אליכם ישויות האור /או המלאכים...שזה היינו הך) , בשאלה ואז רישמי שאלה אם את ניחנת ביכולת תקשור טיבעית שחסומה משום סיבה כל שהי כפחד..סביר שזה יפתח אז..ולרגישי שהתשובה נכתבת מעצמה..שאת מקבלת מילים שהופכות למסר... אם אחרי מספר נסיונות תעלי חרס בידך..לכי לסדנת תקשור..גם הילה מעבירה כאלו... אז....בהצלחה. תמי

my only angel

New member
תודה. בהחלט אנסה..ואפילו יעדכן מה עלה בגורל

הנסיון. נתחיל ונראה מה יהיה. מה שכן אני כבר מתרגשת ורוצה לנסות. שוב תודה מכל הלב.

הגנות:

יש ישויות מתעטעות ...וחצויות.. הנר הוא גם הגנה מפני הרעות את החצויות לפעמים חודרות...עד שתלמדי להבחין בלושייך כדאי להתחיל מיצירת הגנות..של אור..דמייני שאת בבועה של אור...(ההילה שלך למעשה היא מעטפת) בעת הדימוי את למעשה יוצרת הגנה... ציירי מגן דוד מול ראשך צבע ירוק/ כחול /סגוןל/ זהוב לבן....! או או..לא צריך את שניהם....

למעלה