חדשה

enigma14

New member
חדשה

היי,קוראים לי רז,וגם אני אוהבת את בניחוש חוקר.אני אוהבת קומדיות וסדרות משטרה ובניחוש חוקר זה השילוב המושלם בשבילי. אגב שאלה, אני עכשיו רואה את העונה השלישית ביס,ובדרך כלל קטעי העבר בתחילת כל פרק הם בשנות ה-80 ששון היה ממש ילד ובפרק הראשון של העונה הזאת אז זה היה בשנות ה-90 ששון יותר גדול,למי שראה אז זה ימשיך להיות קטעי עבר ששון יותר גדול או שזה היה רק לפרק הזה כי זה התאים.רק אני רוצה לדעת

riktal

New member
קודם כל ברוכה הבאה, רז! ../images/Emo140.gif

תמיד כיף להכיר עוד מעריצה של הסידרה הכי טובה שנעשתה אי פעם (לא, אני לא מגזימה!). בקשר לשאלתך - בשני הפרקים הראשונים של העונה לא משחק הילד ליאם ג'יימס (שמשחק את שון בצעירותו). היום באמת חשבתי על זה שהוא לא מופיע בשני הפרקים הראשונים ואני אנסה לבדוק למה זה קרה (בפרק של יום חמישי לא יהיה בכלל קטע של העבר והפרק יתחיל ישר בהווה). בענייננו - בפרק הראשון הם ניסו להראות את שון כנער בשנות העשרה, כדי להסביר את השנאה והכעס כלפי האבא שלו (שמתקשר לסוף הפרק, בו הוא למד שהאבא לא היה האשם בגירושים של ההורים שלו), ומכיוון שליאם עדיין ילד, היה צריך לעשות משהו אחר, ולכן ג'יימס רודי שיחק את עצמו כנער. דרך אגב - בקומיקון האחרון הפנל נשאל על כך והיוצר, סטיבן פרנק, אמר שזה היה הניסיון היחיד שלהם להראות את שון כנער (ניסיון שלדעתם לא צלח במיוחד). כשנשאלו אם יראו שוב את שון כנער, כבדיחה, אמר Corbin Bernsen (מי שמשחק את הנרי, האב), שאם הסדרה תרוץ עוד מספר שנים (אמן אמן!), אז ליאם יגדל להיות נער, ואז יוכלו להראות את שון כנער לעיתים יותר קרובות.

למעלה