חדשה

חדשה

שלום לכולם אני חדשה בפורום (אז תהיו עדינים איתי...) אשמח לקבל טיפים לבניית שעת סיפור לגיל הרך יש לי מסגרת קבועה וכרגע עובדת על הסיפורים עצמם. תודה רבה רבה

שלום לחדשה ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה למשפחתנו
פורום זה ידוע בזכות חיבתו, עזרתו וחיבוקו של כל חבר\ה חדש\ה בחום, אהבה ועדינות ( גם אם לא ביקש\ה...) יעידו על כך מס' חברות חדשות בפורום שעוד בטרם הספיקו לכתוב הודעה, במקרה הטוב שתיים, הצטרפו אלינו למפגש הפורום שנערך לפני שבוע ו" למרות " הפגישה פנים אל פנים שבו הביתה בריאות, שלמות ואפילו מרוצות כך שאת יכולה להיות שקטה ורגועה שננהג בך באותה הדרך המקובלת בפורום מיום הקמתו. הגעת אלינו ( אפשר לשאול איך הגעת? ) בזמן הנכון! בשבוע הבא תתארח בפורום שרון אביב שתחום התמחותה הוא שעות סיפור בשילוב בובות, מוסיקה ואמצעים ויז'ואליים נוספים כך שתוכלי לבקש ממנה טיפים ולשאול שאלות שמעניינות אותך. * פרטים נוספים תוכלי לקבל בהודעה: הודעות, עידכונים ושאר תופנים
אולי בגלל העייפות ואולי בגלל השעה לא ממש הבנתי מה כוונתך ב: " יש לי מסגרת קבועה " מסגרת קבועה מבחינת מקום עבודה קבוע? מסגרת רעיונית קבועה בה את מתכננת להעלות את שעות הסיפור?? יש לנו חברה חדשה בפורום שכינוייה הוא: הבובה ורוניקה עכשיו הצטרפת את - הבובה מיקה כמו שאמרו בז"ל ( בובנאיינו ז"ל ): כל המוסיף בובה הרי זה משובח! כל שכן בפורום ת' בובות
בכל נושא, שאלה ועניין נשמח לעזור ולסייע גם בהמשך יופי שבאת

../images/Emo140.gif

הבובה ורוניקה מקבלת את הבובה מיקה בשמחה אם תוכלי לפרט את בקשתך, בטוחה שנוכל לעזור פה ברוכה הבאה!!!

הסבר לבקשה שלי

כבר נהיה פה חם....תודה על החום והאהבה כרגע אני מדריכה חוג חיות בגני ילדים (אחרי הסבה מקצועית מניהול..במקביל אני גם לומדת קורסים מעולם התיאטרון אך את הלימוד העיקרי עשיתי תוך כדי תנועה בשנת העבודה הראשונה שלי בגנים) התאהבתי בעבודה עם ילדים,בובות ,דרמה ואפילו בחיות ! רוצה לפתח עסק עצמאי שלי בנושא שעת סיפור (גילאי שנה עד 4)בשילוב עם חיות. התחלתי לבנות את המסגרת הקבועה בחוג וכל שנותר הוא לעבוד על סיפורים. את הסיפורים אני רוצה להעביר עם בובות בעיקר.(כבר רכשתי את הבובה מיקה( שמלווה אותי גם נפשית) מעניין אותי איך אחרים עושים זאת,איך לוקחים סיפור והופכים אותו לשעת סיפור. ועוד דברים שצריך לחשוב עליהם שאני אפילו לא יודעת לשאול כרגע. שוב תודה, הבובה מיקה

הסבר לבקשה

כרגע אני מתכננת לאחר הסיפור "להוציא" את החיה המרכזית שבסיפור כבע"ח אמיתי .מרוויחים פה שני חוגים באחד.. מה דעתכם?

ברוכה הבאה. בעברי הלא רחוק...

עבדתי תקופה מאוד קצרה עם חיות [דרך חברה]. לאחר שראיתי והרגשתי את הסבל שבעל החיים חש [סטרס ממושך] הבנתי שכדי שאוכל לישון בלי סיוטים כדאי שאפסיק לתת לילדים לגעת בבעל החיים. כל החיות חיו תקופה קצרה - כל יום ליטפו,צבטו ,צעקו,לפעמים מעכו אותם עשרות ילדים נרגשים ומכיוון שמדי יום הם בסטרס מערכת החיסונים שלהם חלשה ופגיעה יותר ולכן הם חיו תקופה קצרה....מזעזע!! היום אני מעבירה אל הילדים את אהבתי לטבע דרך הבובות והתמונות את הרייאלטי שיעשו עם הוריהם בפינות החי הפזורות
את עצמאית הבובה מיקה? היכן את מאפסנת את כל החיות? ומה עם וטרינר? שבוע טוב דבי

שלום דבי

נתחיל בזה שביקרתי באתר שלך ועושה רושם נהדר. כרגע אני לא עצמאית אלה בונה עסק.את החיות אני לא מגדלת בבית ,לוקחת בהשכרה מפינות חי שונות,כך שיש אישור וטרינרי. יש משהו נכון לגבי הסבל של החיה אך החיות שאני לוקחת מורגלות למגע אדם ולרוב אינן פוחדות ומשתפות פעולה.בהדרכות שלי אני מדגישה את חוסר האונים של החיה וההתייחסות שלנו אליה,שומרת ומגוננת עליהם מאוד.המגע של הילדים הוא בליטוף עם האצבע ,האכלה,התבוננות. המשך שבוע נפלא הבובה מיקה

שוב שלום לך

אני גננת והיה לי בגן חוג בסגנון- אספר מה הייתה עושה המפעילה... ראשית היא הייתה מביאה איזשהוא רמז לבעל החיים- פאזל, חידות וכו' לאחר שהילדים גילו מהו בעל החיים היא הייתה מוציאה אותו מסבירה להם עליו וכסיכום מספרת סיפור נחמד על בעל החיים (הארנב ממושי, הצב של אורן וכו') הסיפור תמיד היה כמו ספר גדול ומומחש בטוב טעם- בד"כ היא גם הייתה מוסיפה שיר בנושא מקווה שעזרתי בהצלחה

היי סמיילי forever

עזרת.. יש לי רק שאלה, האם את כגננת אהבת חוג שמשולב סיפור + בע"ח? למרות שהרעיון שלי מעט שונה יותר דגש על הסיפור כתאטרון עם בובות וכו..,מוסר השכל מהסיפור (סבלנות,חברות וכו) ואז החיה יוצאת מהסיפור. תודה רבה הבובה מיקה

אהבתי מאוד

והכי חשוב הילדים אהבו, הם ממש היו מרותקים! הבנתי את הרעיון שלך לדעתי לא כל כך משנה- נראה לי שהשילוב יוצר פעילות פיצוץ.... בהצלחה

למעלה