חדשה

חדשה

היי אני קוראת סמויה זמן מה בקומונה ובפורום והחלטתי להיחשף :) וגם "להשוויץ" בלקים חדשים שקניתי בטיול לארה"ב. חלק מהלקים קיימים בארץ, אבל מאחר והם זולים יותר שם הם נרכשו. תמונות וחו"ד בהודעה הבאה

מוצרי טיפוח

פעם שלישית שאני רושמת ותפוז מוחק... נקווה שהפעם יעבוד :) ספריי ייבוש של אורלי - מעולה!! קצת שמנוני בהתחלה אבל נספג מהר ועושה את העבודה בייס של סצ'ה - לא רע. אחרי שמורידים את הלק משאיר ברק על הציפורן טופ של פושה - לא טוב יותר או רע יותר מאחרים שהיו לי... מצד שני בכל מקרה לק לא מחזיק עליי הרבה זמן מחזק של סאלי הנסן - רשום עליו שיש בו ניילון ואקריל. עדיין לא נוסה טיפות ייבוש של ספורה OPI - ממש מיותר. עלה יותר מידי ולא עשה את העבודה.

לקים

lagoon a beach opi - בבקבוק זה נראה כמו תכלת עם נצנצים, על הציפורן כמעט ולא רואים את הצבע אלא בעיקר נצנצים. אחרי 3 שכבות רואים קצת צבע. אני אישית לא אהבתי. עלה 5$ אאל"ט hard as nails cherry red - אדום בוהק בסיסי, מריחה קלה ונוחה, התייבש מהר hard as nails fuchsia power- עדיין לא נוסה לק אפור של icing - לק של חברה עלומה, והתברר כהפתעה טובה. הגוון הוא אפור דומה לצבע של בטון רטוב. נמרח בקלות ואחרי שתי שכבות מתקבל צבע אחיד. עלה 4.5$ essie forget me not - ורוד מסטיק. צבע מקסים. המריחה לא משהו, וזה קצת מאכזב, ודרושות 3 שכבות וגם אז זה לא יוצא אחיד 100 אחוז. עלה 8 $ לק טורקיז של POP - עוד חברה שלא הכרתי קודם. אני התאהבתי בצבע. מריחה לא משהו, וגם כאן צריך 3 שכבות אבל פשוט התאהבתי בצבע. עלה 10$

תולי01

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני בטוחה שתגלי שההחלטה להיחשף היתה משתלמת
וכמובן שאני חייבת להוסיף את האזהרה הבאה
החשיפה לפורום ממכרת
אהבתי מאוד את הצבעים שקנית - תתחדשי ! דרך אגב, Icing זאת חברה מוכרת, בסגנון של Claire's, וכשהייתי שם (לפני כמה חודשים) הייתי ממש מופתעת מהמגוון שיש להם, קניתי כמה צבעים מהממים שלהם
הצטערתי לשמוע על המריחה של האסי כי הצבע עצמו ממש מקסים...

תולי01

New member
אני לא יודעת בוודאות, אבל

אני לא חושבת שהם חברת בת שלהם. הבקבוקים שלהם באמת מאוד דומים וגם יש כמה צבעים דומים, אבל לפי מה שאני יודעת, הם מעין חברת בת של Claire's. כשהייתי בארה"ב היו חנויות של Claire's ששם אפשר היה למצוא לקים של קלייר'ס והיו חנויות שנקראות Icing by Claire's ששם היה אפשר למצוא את הלקים של אייסינג. לפי מה שהבנתי בזמנו מבלוגריות שם,הם נחשבים ללקים זולים ולא הכי נחשבים, אבל הצבעים שהיו להם היו ממש מגניבים וממש לא יכולתי לעמוד בפניהם. אני אעשה בהזדמנות פוסט על כמה לקים שלהם שקניתי, יש אחד סגול שממש התאהבתי בו

קלייר ואייסינג

אני נתקלתי בשני המותגים הללו באותו קניון. חנויות שנראות כמעט אותו דבר, וגם הלקים עצמם נראים כמעט אותו דבר אם אני זוכרת נכון

תולי01

New member
נכון, הרבה פעמים אפשר למצוא אותם באותו קניון

אני מצאתי אותם בכמה קניונים של Celsea Premium. החנויות עצמן באמת מאוד מזכירות אחת את השניה, אבל הלקים עצמם לא. האייסינג נראים כמו צ'יינה גלייז והקלייר'ס הם עגולים, מזכירים את הצורה של שיק, אבל עם פקק כסוף.

פנרה

New member
../images/Emo45.gif

למיטב הבנתי זו אכן חברת בת של קליירס. בעוד שקליירס היא נחשבת חנות של קשקושים לילדות צעירות (עגילים בצורות חיות,תכשיטים צבעוניים ומקושקשים וכו') אייסינג זה לבחורות מבוגרות יותר והתכשיטים יותר קלאסיים בעקרון. אני מחשיבה אותם כאותו דבר. בכל אופן, אם להגיד את האמת לא ניסיתי את הלקים שלהם. אני חושבת שהם עולים משהו כמו 5 דולר, ואני לא מוצאת לנכון לקנות אותם כשאני יכולה לקנות צ'יינה בזול יותר. אשמח לשמוע את דעתך עליהם.

לק של אייסינג

אכן, חנויות זהות שמוכרות בעיקר קשקושים. אני ניסיתי לק אחד שלהם והוא היה לא רע, אגב, יותר אהבתי אותו מOPI

למעלה