חדשה (: תפרגנו בברוכית וכאלה (;
T TheBalladOfShani B New member 11/8/10 #2 ../images/Emo34.gifברוווווכייייייייית ענקיתתתתת ../images/Emo24.gif חחחח . שני , 15 , חיפה D:
R RockinKeren New member 12/8/10 #8 ../images/Emo226.gifאני רציתי לכתוב "ברוכית וכאלה" XD ואז ראיתי שכתבת כבר. גנבת..XDD
R Ruth Fletcher New member 11/8/10 #5 ../images/Emo210.gifוולקאם ../images/Emo9.gif רות, בקרוב 15, חיפה, טומי מסנ: [email protected] השתלבות נעימה
../images/Emo210.gifוולקאם ../images/Emo9.gif רות, בקרוב 15, חיפה, טומי מסנ: [email protected] השתלבות נעימה
S SimpleSecondsToMc New member 11/8/10 #6 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif שאלוםD: אני ספיר\אמילי, בת 15.7 מבת ים^^ תהניייייייייייי@$#@^%&$
../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif שאלוםD: אני ספיר\אמילי, בת 15.7 מבת ים^^ תהניייייייייייי@$#@^%&$
R RockinKeren New member 12/8/10 #7 ../images/Emo226.gifוולקאם ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif אני קרן, 14 וחצי, נחשונים, והארי הוא הפייב שללי מה איתך? איך קוראים לך ? ואם באלך ליצור קשר - מסן - [email protected] ופייס- keren amir השתלבות מהירה ונעיממה שתיהיה לךך .D:
../images/Emo226.gifוולקאם ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif אני קרן, 14 וחצי, נחשונים, והארי הוא הפייב שללי מה איתך? איך קוראים לך ? ואם באלך ליצור קשר - מסן - [email protected] ופייס- keren amir השתלבות מהירה ונעיממה שתיהיה לךך .D:
T The Other NS New member 12/8/10 #9 תיקון* הארי הוא הפייב שלה החודש. עוד מעט היא תחליף חזרה לדאגי או משהו
R RockinKeren New member 12/8/10 #10 ../images/Emo226.gifשששש. את.XDDD מאז שראיתי את הארי עם ניבים, ומאז שהוא אמר שלום - 3 פעמים (!) אני פשוט מאוהבת בו. *~* והוא גם בעד לבוא לישראל, הוא מתוק, אני אוהבת אותו
../images/Emo226.gifשששש. את.XDDD מאז שראיתי את הארי עם ניבים, ומאז שהוא אמר שלום - 3 פעמים (!) אני פשוט מאוהבת בו. *~* והוא גם בעד לבוא לישראל, הוא מתוק, אני אוהבת אותו
R Ruth Fletcher New member 12/8/10 #11 ../images/Emo210.gif כל פעם שאומרים שמישהו בעד לבוא לכאן - זה כל כך מעלה לי את הצפייה לזה שהם יבואו לפה בסיבוב הופעות ב2011. אם הם לא יבואו, אני באמת אהיה שבורה. O-ם
../images/Emo210.gif כל פעם שאומרים שמישהו בעד לבוא לכאן - זה כל כך מעלה לי את הצפייה לזה שהם יבואו לפה בסיבוב הופעות ב2011. אם הם לא יבואו, אני באמת אהיה שבורה. O-ם
R RockinKeren New member 12/8/10 #12 ../images/Emo226.gifטוב אז כל מה שנשאר זה לקוות. *~* את האמת אני חושבת שהמודעות של מקפליי על ישראל דווקא מאוד עלתה בשנה האחרונה, והסיכוי שהם יבואו גדל.XD עכשיו צריך לקוות שזה מספיק בשביל שהם יבואו... . ואם הם לא יבואו, גמאני יהיה שבורה, אל תדאגי. >:
../images/Emo226.gifטוב אז כל מה שנשאר זה לקוות. *~* את האמת אני חושבת שהמודעות של מקפליי על ישראל דווקא מאוד עלתה בשנה האחרונה, והסיכוי שהם יבואו גדל.XD עכשיו צריך לקוות שזה מספיק בשביל שהם יבואו... . ואם הם לא יבואו, גמאני יהיה שבורה, אל תדאגי. >:
R Ruth Fletcher New member 13/8/10 #13 ../images/Emo210.gifננחם אחת את השנייה באחוות הבלונדיות ושני !- הנה אמרתי שאני בלונדינית- שמחה? XD
R RockinKeren New member 13/8/10 #15 ../images/Emo226.gifחחחחח , אין עלינו הבלונדיניות. D: ד"א, מה את מכחישה את העובדה שאת בלונדינית? בלונדיני זה סקסי.XDDD
../images/Emo226.gifחחחחח , אין עלינו הבלונדיניות. D: ד"א, מה את מכחישה את העובדה שאת בלונדינית? בלונדיני זה סקסי.XDDD
R Ruth Fletcher New member 14/8/10 #20 ../images/Emo210.gifאני לא מכחישה, אני פשוט יותר שטנית מאשר בלונדינית חחח
R RockinKeren New member 14/8/10 #24 ../images/Emo226.gifאת יותר בלונדינית ממני.XDD לא שזה קשה כי אני לא כזאת בלונדינית.XD אבל אנשים אומרים שאני בלונדינית. אז אם אני בלונדינית אז גם את בלונדינית.XDD
../images/Emo226.gifאת יותר בלונדינית ממני.XDD לא שזה קשה כי אני לא כזאת בלונדינית.XD אבל אנשים אומרים שאני בלונדינית. אז אם אני בלונדינית אז גם את בלונדינית.XDD
T TheBalladOfShani B New member 13/8/10 #17 ../images/Emo34.gifואני מתחילה לחשוב שגם אם הם יבואו ההופעה תהיה מזעזעת אלא אם כן הם יכניסו שיר מרדיו אקטיב ומאלבומים קודמים .
../images/Emo34.gifואני מתחילה לחשוב שגם אם הם יבואו ההופעה תהיה מזעזעת אלא אם כן הם יכניסו שיר מרדיו אקטיב ומאלבומים קודמים .
ר ריהותם New member 13/8/10 #18 ../images/Emo97.gifרוב ההופעה תהיה שירים מהאלבום החדש והשאר נבחרים מהאלבומים הקודמים. ככה זה לרוב בהופעות. וגם ככה זה היה בהופעה שאני הייתי בה
../images/Emo97.gifרוב ההופעה תהיה שירים מהאלבום החדש והשאר נבחרים מהאלבומים הקודמים. ככה זה לרוב בהופעות. וגם ככה זה היה בהופעה שאני הייתי בה