חדשה .. :)

חדשה .. :)

אינלי מושג איך הפורום הזה הולך ., כמו פורומים אחרים, ? לא בתפוז . אם כן ,אז זה נורמלי לפתוח אשכול כזה XD אם לא .. . ככה אני רגילה ולא יודעת איך פה הולך . בקיצור , קארין ,15 עוד מעט , ומאוהבת בלהקה הכי מדהימה שיש . 30 ששניות .. ג'ראד , הבנאדם הכי מושלם בייקום הזה , אני אוהבת אותו . ♥

שאלה ותודה חח .

תוודה :) רק שאני לא יודעת איך להתמקם פה XD זה דיי שונה מכל הפורומים שאני רשומה אלייהם . קראתי עכשיו בתגובות פה ., אם נכנסים למאחורי הקלעים וזה ? O:

Why So Serious

New member
חח אין כניסה או כרטיס מיוחד לשם../images/Emo13.gif

הם בד"כ יוצאים אחרי ההופעה.

למה צריך נושא לכל תגובה. ><

הוו גאד . וכולכם כאן הולכים ? אני עוד תלויה בחברה שלי אם אני הולכת להופעה. X: אבל אני ממממש רוצה . הזדמנות חד פעמית, נראלי . ולא באלי לפספס . אתה (?) יודע כמה זמן הם יישארו בארץ ?

Why So Serious

New member
כי ככה זה בפורום הזה, צריך נושא בשביל לשלוח

הודעה.. וכן, אם אני לא טועה כולם כאן הולכים. ואני "את"
.. ואין לי מושג כמה זמן הם מתכננים לשהות בארץ.

jd30

New member
אל תהיי תלויה באף אחדדד

חחח אני באה לבד, כי אין לי ממש חברות שמעריצות אותם כמוני אז הן לא טורחות לבוא, עדיף לבוא לבד מאשר לפספס דבר שחיכיתי לו כבר כמה שנים חחחח אם את רוצה נלך ביחד :p

DarkSecretLove

New member
ברוכה הבאה

אני אופקיטה מחיפה. שמחה לראות שאת מלאת אנרגיה
זה בסדר לפתוח הודעה חדשה על נושא כזה .. כל שאלה אל תהססי לשאול. השתלבות נעימה

תוודה.:)

אני תמיד מלאת אנרגיות חחח . D: ישלי הרבה שאלות , אינלי מאיפה להתחיל חח .

חחח אוקיי . :)

זה הפורום הרשמי של הלהקה ? בתפוז ? O: כולכם מכירים אחד ת'שני כאן ? XD

DarkSecretLove

New member
לא זהו לא פורום רישמי

זה הפורום היחידי שיש למעריצים בארץ הפורום הרישמי שלהם נמצא באתר הרשמי שלהם חלקנו מכירים וחלקנו לא,יש ותיקות יותר שמכירות אחת את השניה כבר שנים ויש כאלו שהצטרפו עם הזמן,כל אחד מתחבר לאט

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif היי :)

אני ספיר, בת 15.7 מבת ים, אל תדאגי את תתרגלי, גם אני בהתחלה הסתבכתיD: תהני פה!

orLeto

New member
וולקאם

אור...17...ירושלים ברוכה הבאה.. וזאת באמת הלהקה הכי טובה וג'ארד הוא באמת הכי מושלם!!!!!

למעלה