חדשה..

חדשה..

בס"ד היי, התחלתי לראות לא מזמן בצפיה ישירה אבל יש פרקים שלא עולים ויוצרים לי חורים בעלילה.. אז החלטתי לשאול כאן- 1.איך לקאדי הגיעה בסוף תינוקת?! <קוראים לה רייצ'ל?> 2. מתי ואיך גילו ל13 <המהממת!> הנטינגטון? 3.אני זוכרת שראיתי פרק שבו קוטנר התאבד. אח"כ ראיתי פרק שהוא היה בו. בלבלתי אתת הסדר בטעות או שאיכשהו הוא חזר? תודה

miaBaby

New member
תשובות בערך ../images/Emo58.gif לפרקים המדוברים

1. היה פרק בעונה חמש שנערה מגיעה לבית החולים ולא יודעים מה יש לה, בסוף מסתבר שהיא הייתה בהריון, ילדה את התינוקת וזרקה אותה. קאדי הולכת לחפש את התינוקת ומוצאת אותה ומאמצת אותה. 2.בעונה 4 מסבירים שלאמא שלה היה הנטינגטון, האוס מאלץ אותה לעבור בדיקה, ונראה לי בסוף עונה 4 או תחילת עונה 5 מגלים שגם לה יש. לא זוכרת בדיוק. 3. טעית בסדר של הפרקים. הוא לא חזר.

Day Tripper9

New member
קאדי והתינוקת

הפרק שבו קאדי אמורה לאמץ תינוקת אבל בסוף האמא הביולוגית מתחרטת -Joy (פרק 6,עונה 5) הפרק שבו קאדי מקבלת אישור,ומאמצת תינוקת-Joy to the World(פרק 11עונה 5) מקווה שעזרתי...

Day Tripper9

New member
כן שהוא בא אליה הביתה בסוף הפרק!

אם כבר משלימים את הפרק כדי לראות גם את הפרק שבא אחריו,ממש פרק חכם

M a b e l

New member
../images/Emo58.gifלסיום עונה 5

- לגבי קטנר - הוא בערך חזר פעם אחת לרגע, בסיום עונה 5 כהזיה של האוס.... - לגבי 13 - אני זוכרת שהיא גילתה את ההנטינגטון בסיום עונה כלשהי (היא עשתה בדיקה בעצמה אחרי שהאוס זרק את תוצאות הבדיקה שהוא הכריח אותה לעשות) - אז כנראה סיום עונה 4...

למעלה