חדשה

חדשה

היי אני הערצתי אותם בגיל 13 ומאז הם נשארו בלב שלי.... אז אני ממש שמחה לראות שיש קבוצה מאורגנת בישראל הקטנה שלנו ! ממש כייף

orlyshka1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני אורלי, אני גברת בארלו של הפורום :) גם אני התחלתי להעריץ מגיל 13, עשיתי הפסקה ארוכה כדי להתבגר ואז גיליתי את הפורום המדהים הזה וחזרתי חזרה עמוק לאותו גיל, לפחות הנוגע ללהקה.... אז... היכוני לקבלת פנים כדי שנוכל להכיר אותך יותר טוב - את מכירה את החומרים החדשים? חבר להקה אהוב? שיר אהוב עכשיו? שיר אהוב פעם? אלבום אהוב? מה את חושבת על האיחוד? ובכלל תספרי קצת על עצמך. פה משאירים את השפיות ואת הגיל הביולוגי בחוץ :)

איזה חמודות:)

אז ככה..... אני בת 29 זקנה!! אני אמא לילד בן 3 (אהבת חיי האמיתית:)) מאז ועד היום אני הייתי בפיצול אישיות אחת למארק ואחת לגארי!!! אני מכירה את השירים החדשים כאילו ברור!!! שיר אהוב היום:what is love שיר אהוב פעם: אתן תהיו בהלם כי פשוט אף אחת לא שמעה עליו BABE
אלבום אהוב: the circus אני שמחה שהם חזרו ואני בטוחה שהשיקולים של רובי לחזור הם כלכליים כי הוא ראה שהם עכשיו עוד יותר מוערצים ומצליחים... בקיצור אני מתכוונת לטוס להופעה בקיץ הבא וזה יהיה חתיכת סגירת מעגל כי בגיל 13 כמעט טסתי להופעה שהם התפרקו וההורים בסוף לא נתנו לי אישור . אז אני מקווה שזה ייצא לפועל :) ומעניין אותי מי אתן ,בנות כמה? שרוטות יותר ממני / פחות??? זהו

orlyshka1

New member
די, תמשיכי...

אני אורלי, כאמור. גם אני בת 29, כשהייתי טינאייג'רית הייתי משוגעת על TT (קלטות, אלבומים, פוסטרים, שעון, כל העניינים). עם השנים נרגעתי, ודיי איבדתי קשר (למרות שמקום בלב תמיד היה, במיוחד לחתיך עם הפסנתר...) ועד לפני שנה וחצי בכלל לא ידעתי מה הולך בזירת טייק דאת, לא ממש ידעתי שהם חזרו, ובטעות, אני אפילו לא זוכרת למה, חיפשתי טייק דאת בגוגל (שיעמום?) ואז גיליתי את הפורום הזה, ותוך שבוע הייתי על טיסה להופעה של הקרקס כדי להגשים חלום ילדות, ואז גיליתי שכשמגשימים חלום התיאבון רק גדל. מאז אני פה, ואני מאד ממליצה :) אנחנו לא מודדות פה רמת שריטות, אנחנו פשוט שרוטות ביחד, ומקבלות אחת את השנייה באהבה :) לגבי מה שכתבת על רובי - אני ממש לא חושבת שזה נכון, רובי התבטא שהוא ממש לא צריך כסף, ושאלו אותו ואת גארי בראיון מי יותר עשיר והתשובה היתה רובי. אני מאמינה במניעים טהורים, אולי אני תמימה... איזה כיף, יש לך ילד... (מריירת מהרחם) הא, וכולנו מתכוונות לחכות בטורים של ההופעה בשנה הבאה... בקיצור, נחמד פה, תשארי.

אני ממשיכה....

סבבה מקבלת מה שאת אומרת אבל מה לדעתך המניע שלו לחזור? אני שמחה להיות שרוטה פה עם כולן:) אלוהים שאני נזכרת איך הקיר שלי נראה בגיל 13 ... זה היה מטורף ואני חושבת שמארק כיכב בזמנו.. תגידי מה את אומרת על כל מה שקרה עם מארק לאחרונה?? אין לך מה לרייר לכל אחת זה מגיע בזמן המתאים!! תהני מהחופש אחר כך זה המון אושר אבל יש בזב הרבה קושי... למשל שאני חושבת על לטוס להופעה זה לא פשוט עזבי את העובדה שאני צריכה שאמא שלי תשמור עליו לכמה ימים כי אני מתכוונת לטוס עם בעלי, אני ובעלי לא מסוגלים לעזוב אותו ליום אז מה יהיה לכמה ימים... אין לי מושג.... זה ממש קשה לי!!! בכל אופן....איך הייתה ההופעה?? איך היה לחוות את זה?.?.

כמעריצה אדוקה של רובי

שתמיד ניסתה להבין אותו עד עומקי נשמתו, אין כל ספק בליבי שרובי התאחד איתם בגלל הגעגועים בעיקר... וגם בכדי לפצות אותם ולתקן את דרכיו, ולעשות את זה שונה... באמת שהוא כבר הגיע לשלב שלא היה איכפת לו מהקריירה שלו, הוא השיג את כל המטרות שלו, הוא טחון בכסף, ולפני שהקריירה שלו התדרדרה הוא דיבר על זה שהוא רוצה "להרוג את רובי וויליאמס" (איך נחרדתי כשהוא אמר את זה
) הוא כבר רצה שכולם ישכחו ממנו וככה הוא יוכל להתחיל את החיים האמיתיים שלו בלי הפרעות, הוא היה נואש למצוא אהבה.... רוב כבר לא אהב להיות סולו, תמיד היה נוטל כדורים נוגדי דיכאון כשהיה יוצא לסיבובי הופעות.. בעיניי הוא המשיך כי הוא היה חייב ובגלל זה הוא לא הצליח ברמות מטורפות, כי הוא כבר הפסיק להשקיע ולא היה לו איכפת.. בספר של גארי הוא מתאר את המפגש הראשון שלהם עם רובי ואפשר היה לראות שרוב מתגעגע אליהם
הם תיכננו להתאחד הרבה לפני שהקריירה של רובי התדרדרה אבל רובי היה חתום על חוזה לעוד שני אלבומים (חוזה על סך 87 מיליון פאונד... אז כסף לא חסר לו...) וגם, לצערי, השמועות המהימנות אומרות שהם חיכו לתזמון המתאים שיוכלו לחזור כחמישה, ולפרוש אחרי זה לתמיד.. לסיים כחמישה... (אימא'לה
) אוקיי סיימתי לחפור...

orlyshka1

New member
גם אני עונה

מסכימה עם הילה, לדעתי המניעים שלו נובעים מרצון סנטימנטלי לסגירת מעגל. יש הרבה מהמעריצות שלא מסכימות איתנו, אבל זה לא ממש משנה כרגע זו לשמחתי מציאות.. לגבי מארק.... אני מקווה ששירי לא תהרוג אותי... אני לא מסוגלת להתייחס אליו כמו פעם. בגידות זה קו אדום. זה לא תפקידי לסלוח, כי לא לי הוא עשה את זה, אבל אני לא יכולה להתייחס אליו כמו פעם. מה את חושבת? לגבי הילד - ב-רור שכל אחת בזמנה, אני פשוט ממש רוצה שיגיע כבר זמני, יודעת שזה קשה, אז מה? ואל תדאגי, זה רע הכרחי לעזוב אותו מתישהו לכמה ימים, את צריכה להתרגל, זה בריא ליצור חיים גם מעבר. איך הייתה ההופעה?? חלום. מדהים מדהים מדהים. אני אתן לך לינק שבו אני (ועוד בנות מהפורום) מפרטת באופן מפורט איך היה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1454&aId=98503 תהני!

לגבי מארק-

אני בהחלט לא מצדיקה בגידה, אבל אני חושבת שזה לא המקום שלנו לשפוט אותו, אנחנו לא יודעים מה באמת קורה שם ומה היה, אנחנו לא אמורות לשפוט אותו כי החיים הפרטיים שלו הם רק שלו. זה לא גרם לי לאהוב אותו פחות, רק הבנתי שהוא בן אדם כמו כל אחד, הוא מעולם לא עשה משהו רע לנו המעריצות ותמיד היה נחמד לכולם אז כולנו צריכות לעשות את ההפרדה הזאת כי אנחנו באמת לא מכירות אותו ולא יודעות באמת את כל הסיפור במלואו! וחוץ מזה הסיפור של מארק נחשף, מי יודע מה באמת קורה בחיים של האחרים, כמו גארי למשל- אתן יכולות להיות בטוחות במאה אחוזים שהוא מעולם לא בגד? אי אפשר לדעת ואף אחד מהם לא צדיק כמו שאנחנו חושבות...

מסכמימה איתך

אני גם חושבת שעד שאתה לא נמצא בסיטואציה מסויימת אתה לא יכול לשפוט אף אחד !! ואף אחד לא יודע מה היה עם השאר.... וזה לא הופך את הבן אדם למפלצת.!!

אני חייבת להסכים עם הילה פה

אני ממש לא חושבת שרובי בא ממינע כלכלי . כי אם נדבר דוגרי,הוא לא ממש צריך אותם. מספיק שהוא יצא לסיבוב סולו עצום לבד והוא מרוויח יפה יפה. לדעתי הוא בא בדיוק כמו שהילה אמרה,כי הוא התגעגע והוא רוצה לסגור מעגל. וכמה כיף לנו שאנחנו מרווחים את זה

וולקאם וולקאם../images/Emo24.gif

נעים להכיר, קוראים לי הילה, והפייבוריט שלי הוא מיסטר וויליאמס
אני מחכה לשמוע תשובות לשאלות שמיסיס בארלו כתבה
השתלבות מהנה (וממכרת
)

וולקאם וולקאם

את מקבלת פה נציגה מכל גברבר אני מורי ואני אחראית על מחלקת הווארד דונלד ,עם בגידות קלות כשהילה לא מסתכלת למחלקת ווליאמס . יאללה תהני פה

עפטוב

New member
ברוכה הבאה!

אני עפרה, גם אני אימא לפצפון מושלם (בן חודשים וחצי) וגם אני מכורה

Hadar07

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

היי אני הדר גם אני הערצתי אותם בערך מגיל 13. מקווה שתישארי איתנו ותהני ממה שהולך להיות בחודשים הקרובים. אני בין היחידות פה שעוד לא הייתה בהופעה אז מקווה להגשים את זה בסיבוב הופעות הקרוב. ושכחת רק להגיד לנו איך קוראים לך?

קוראים לי מאי

ורק רציתי להגיד לכולן שממש לא היה לי מושג מהי הסיבה של רובי ואני לגמרי מקבלת את מה שאתן אומרות:)) אני מקוה שהם לא ייתפרקו מהר מידי ונהנה מהם עוד הרבה!!!!

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני שירי, מעריצה את הבנים מגיל 15 וכפי שוודאי שמת
הממבר האהוב עליי הוא מארק

למעלה