חדשה :)

3MorMor

New member
חדשה :)

היי
מורן, 15 אין לי ממש פייב', אני מאוהבת בארבעתם
מקווה להשתלב פה מהר
וו.. יש פה מישהי שנרשמה כבר לסופר סיטי? ניסיתי להירשם עם ויזה ומשום מה זה ממשיך לכתוב לי 'no paid subscription', ולא כותב לי את הסטאטוס ואם אני חלוצה, וזה ממש מעצבן
אולי לא מילאתי משהו נכון או שהויזה לא בינלאומית, אז מישהי יכולה להסביר לי איך היא נרשמה והכל ומה זה בדיוק CVV2 Code ?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifעוד חדשה ../images/Emo6.gif

וולקאם
רות, 15, חיפה, טומי
בקשר לסופר סיטי, אני נרשמתי בתחילת החודש (1.10) בתור פיונר ולי הלך הכל חלק ואני לא כל כך מבינה מה הבעיה שלך. סורי >< בכל אופן, השתלבות מהירה ונעימה

3MorMor

New member
כיף לך, אני מאתמול בצהריים מנסה :|

יש לך מושג מה זה CVV2 Code..? בכרטיס אשראי כאילו..זה אמור להיות מספר כלשהו ואני לא מבינה איזה ..

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifברוכה הבאה!!!~

אני רות,בת 17 ממודיעין. גם לי אין פייב,כולם מהממים
השתלבות מהירה ונעימה! ד"א איך הגעת לפורום?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifחס וחסה רות ../images/Emo6.gif

אני צריכה להיות הרות היחידה בעולםXD נראלי שאני כן, חוץ מגננות. הן לא נחשבות.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכן אני ממש אוהבת את השם שלי

חוץ מזה השם רות לא מתאים לי,אני רותם!
תתפלא,את לא היחידה בעולם

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifלאנשים אבל יש נטייה לקרוא לי רעות,

שזה ממש מעצבן
מה שכן אני רוצה להחליף לשם השני שלי - מיה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלא,מתאים לך רות!

יותר מתאים לך ממיה. תחשבי נגיד שמעכשיו אתם תקראו לי גל(שזה שמי השני),זה יהיה מוזר...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאין,אני אומרת לך, כפרעל קרן. ../images/Emo3.gif

סתםסתם ^-^"

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבאמת כפרה עלייך קרן!

צריך לעשות על מסע הצלב שלך בטוויטר סרט כושל כמו הסרט של מקפליי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifארררר .

זהרי לרדת על NOWHERE LEFT TO RUN.
אני כבר מתה לראות את הסרט הזהה -היוםהיוםהיום!!!-

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עם כל הכבד למקפליי ולמוסיקה שלהם,שחקנים הם לא
וכן,מהטריילר זה נראה סרט סוג ז'. אוף עכשיו דיברנו על סרטים ובא לי לראות שוב את פרסיליה מלכת המדבר

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחחח ,

אין זה הולך להיות כ"כ אדייייר . אני מתה כבר לראות את זה! D: זה הולך להיות מקפליי, ערומים ~כמו שאני מכירה אותם,~ וסקסיים. D: את!? פרסיליה מלכת המדבר?! ממתי!?!? XD חשבתי שאני היחידה בעולם הזה שמכירה ואוהבת את הסרט את זה! XDD ~כאילו מהגילאים שלנו,
~ LOL.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהכל יחסי קרן../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

אני רואה את מקפליי במערומיהם כל פעם שאני נכנסת לחדר(הפוסטר המושלם
) ראיתי אותו ביום ראשון,אמא שלי לא הרגישה טוב אז היא אמרה לי "בואי לראות איתי סרט" והלכתי לחדר שלה וראינו את זה והסרט היה ממש חמוד!
אהבתי אותו מאוד. כן,כי זה סרט ישן

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחח מה?! O:

איזה פוסטר?!
יואוו , זה כזה סרט מושלם.
פעם ראשונה שראיתי אותו הייתי בת 4-5. ~שדרך אגב ממנו התחילה האובססיה שלי לגייז.XD~ וזה הסרט שאני הכי אוהבת בעולם. (טוב. נו. קצת אחרי גריז~) ולפני שנה גיליתי שהוא בויאודי, ומאז כל כמה חודשים אני מזמינה אותו ורואה. *~* נכון בסוף, שיש להם את ההופעה במלון, אז יש קטע שאחד מהם נראה בידיוק כמו דאגי?!?! XD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifנכון יש את התמונה של מקפליי

שהם לא לבושים והדבר היחיד ש"מכסה" אותם זה הכלי נגינה שלהם? התמונה הזו ומלמטה,הראשים שלהם מאחת התמונות ברדיו אקטיב,שכולם עם עיניים מצומצמות כאלו. והפוסטר ענקי,והוא מושלם!
אני אשלח לך תמונה א"כ אם תרצי. בגיל 4-5,אין צנזורה בבית משפחת אמיר?!
וואי לא שמתי לב בכלל!אם אני אראה שוב או תמצאי את הקטע ביוטיוב תראי לי. והילד שלו,בנג'מין הוא הדבר הכי חמוד בעולם!כזה קושקוש!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifדיי , מאיפה?! :(

כאילו הפוסטר שהם ערומים! O: חחחחחחחחחחחחחח , בטח שיש. פשוט קרן חולת נפש מגיל צעיר אז זה לא משנה.D: חוצמזה, אמא שלי אומרת שפעם ממש אהבתי את התלבושת שלהם...
כיום אני ממש לא מבינה מה מצאתי בתלבושת שלהם, אבל נו טוב.XDD http://www.youtube.com/watch?v=o_uv2NTdTlw בדקה 3:10.XD הוא נראה כמו דאגי בטרנסילבניה.XDDDD

למעלה