חדשה ^^

hila192

New member
חדשה ^^

אמממ אני דיי חדשה ואני מסתבכת עם כל הדברים האלה וזה >< אז אם תסבירו לי על כל הפינות פה ותגידו לי את השמות שלכם ובנות כמה אתן\ם (רגע כולם פה בנות?XD ) אז אני אשמח מאווד

StayAwake

New member
היי!../images/Emo24.gif

אני זאת שדיברה איתך באטל ישראל
אממ בעיקרון בשביל שהפורום יהיה פעיל אנחנו עושות כל מיני פינות שזה בדר"כ דברים שקשורים לאטל או סתם משחקים בשביל שיהיה נחמד.
זה שרשור שאליו משרשרים (/מגיבים
) סתם דברים שלא קשורים לאטל אבל בא לך לספר...
קפצו לי, עפתי לטוויטר - זאת פינה שכותבים בה כל מיני טוויטים מצחיקים שהיו בשבוע האחרון. מה אתם שומעים - מגיבים את שם השיר שאת שומעת+קישור ליוטיוב במקרה וזה שיר לא ממש מוכר
כל שאר הפינות אני חושבת שאפשר להבין לפי השם. אממ חוץ מזה יש כמה משוגים של תפוז שכדאי שתכירי - שרשור - זה בעצם אוסף של הודעות... בשביל לשרשר נכון את פשוט צריכה להגיב לתגובה הספציפית שאת רוצה
בעצם זה היה רק מושג אחד
יש פה בינתיים רק בנות
אני חנה, בת 17. מקווה שתהני ואם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול!

תפוז קקי :<

אז שוב, ברוכית
אני אלי(יש כמה בנות פה שעדיין קוראות לי קבב נראלי
) וכה, רק בנות. וחנה שיקרה. אנחנו כולנו בעצם פדופיליות בנות 80
סתם, לא, אני בת 15

purpleminnie

New member
וואלקאם ../images/Emo140.gif

אני סיון בת 13.9 (כן אני סופרת) השתלבות נעימה בפורום

PnutButterNinja

New member
לכי מפה ! ../images/Emo190.gif

סתם סתאם XD *האם את עדיין פה ? אני מקווה שלא הלכת O.0* אוקיי לי קוראים הוד , הודי איך שאת רוצה D: ~ כה זה ישן אבל באלי להזכיר את זה : אם את רוצה את יכולה גם לקרוא לי דלת XD ~ אני בת 14
אמממ ואיך קוראים לך ? בת כמה את ? P: וכה , בנות הפורום הן פדופיליות בנות 80 . חוץ ממני כאילו דהה ! ~ אני גבר חתיך בן 67 , פדופיל שעיר ומסוקס XD ~ ברוכה הבאה !

PnutButterNinja

New member
אמממ .

אני אשתמש במה שמתאר את המצב פה הכי טוב : |סנוב| זה שלי ! XD *קרדיט לכרמל על סנוב* **לאלי / קובב / קבב / הדלת השנייה , אוקיי XD ישלך זכויות XD **

hila192

New member
../images/Emo6.gif

אממ אופסיק שחכתי להגיד לכם ~מלעשות הטימטום~ קוראים לי הילה ואני בת 12 וחצי (פאק לא אני הכי קטנה פה
) וכזה תודה ^^

TheOneNoa

New member
שאאאאאאאאלום:)

זה בסדר אני פה כבר שנה ועדיין מסתבכת עם הכול XD אני נועה בת 15 :) ברוכה הבאהD:

Adi641

New member
../images/Emo113.gif ברוכה הבאה!! ../images/Emo13.gif

אני עדי, בת 16. מקווה שתהיה לך השתלבות נעימה! עד כמה שאני יודעת, כולנו בנות...אני חושבת שהיה פה פעם בן אחד אבל אני לא ממש זוכרת...., בכל מקרה, תהני בפורום, אל תתבישי ותגיבי והכל

dafnashz

New member
ברוכה הבאה

תמיש טוב לראות אנשים מצטרפים לפורום אז היי אני דפנה ביום חמישי 17 השתלבות מהירה

למעלה