חדשה

לורהאור

New member
חדשה

שלום לכולם, אני קוראת פה את הסיפורים של כולן ומזדהה איתכן. אני אומנם איבדתי עובר בשבוע 10 אך זה עדיין כואב, התחושה שאת בהריון מצפה לעתיד אחר , חייך משתנים ואז ביום בהיר אחד הכל נגמר זהו עכשיו צריך לחזור לחיים הקודמים. עברתי את הגרידה שלי לפני 4 שבועות. האם נכון הדבר שכעת נקלטים יותר מהר כך אומרים לי רב האנשים גם פה ראיתי שהרבה בנות כותבות את זה , הרופאים לא מאשרים את הסטטיסטיקה הזו. מאיפה מגיעה הטטיסטיקה הזו? ומדוע בעצם נקלטים יותר מהר? אני מאוד רוצה לנסות שוב, כדי לסיים עם החששות מהעתיד, הפחד והטראומה

sael

New member
שלום לך

חבל שנאלצת להגיע למקום הזה אבל טוב שאת כאן כי כאן תוכלי לשתף ולהשתתף. אני איבדתי את העובר בשבוע 8 וכמה שזה מוקדם, זה עדיין כואב ועצוב. בקשר לשאלה שלך על הסטטיסטיקה- אני לא שמעתי כזה דבר ואני לא בטוחה שזה נכון. נראה לי שזה משהו אינדיבידואלי לכל אחת, אבל אין לי שום מושג. לי לקח חודש אחד להיכנס להריון לפני ההפלה ומאז עברו כבר 4.5 חודשים (שמתוכם 3 חודשים אנחנו מנסים שוב) ובינתיים אין כלום. מקווה בשבילך שיילך לך מהר ושהפעם הבאה תהיה טובה יותר ותסיים בתינוק בריא.

מחזיקה אצבעות

גם לי סיפרו את הסטטיסטיקה הזו, שנקלטים מהר יותר אחרי, אבל שמעתי גם סיפורים אחרים, ונשאר פשוט להמשיך ולנסות. אני עברתי הפלה נדחית בשבוע 15, לפני 6 שבועות, והחלטתי לנסות שוב ומה שיהיה יהיה. אני מקווה שסיפורי ההקלטות המהירה נכונה. מקווה שהכל יהיה בסדר, ותקלטי מהר.

קודם כל אני מאוד מצטערת על ההפלה

כשאיבדתי את ההריון הראשון שלי, שהיה לאחר טיפולים, לקח לי שלושה חודשים "בלבד" להצליח שוב. אחרי ההריון השני, למרות הכמיהה העזה ולמרות שניסינו מייד עם בוא המחזור, עברו תשעה חודשים וכלום
. עברתי 7 מחזורי טיפול ומתוכם 3 IVF מלאים. אני כנראה לא ממש דוגמא, כי אני כנראה לא ממש פוריה, אבל אני יודעת שלפעמים גם הגוף שלנו צריך את הזמן שלו כדי להמשיך הלאה. מאחלת לך הריון תקין, עגול וקל עד ללידת ילד בריא ומתוק.

למעלה