חדשה :)

Mother of all

New member
חדשה :)

טוב אז היי, אני די חדשה בפורום ובכלל בתפוז. אני ממש אוהבת דוקטור הו, בעיקר את הדוקטור של מאט סמית' 3> אני מעצבת בפוטושופ, ויש לי עיצובים מגניבים של הדוקטור. ואם תרשו לי אני יכולה לעלות לפה שתתרשמו מהם :] ויש לי שאלה, אני יודעת שההמשך של עונה 6 יצא, לפי מה שקראתי כולם ממש התלהבו ממנו. אבל אני לא יודעת אם כדאי לי לראות, בגלל שהקטע של מלחמת עולם שניה הוא נושא קצת רגיש אצלי... אז אם הוא מוזכר שם ממש בקטנה, ואפשר לדלג על הקטע הזה בלי לפספס שום דבר מיוחד, כדאי לי לראות את הפרק? אה כן,וקוראים לי איב :p

limors2

Active member
ברוכה הבאה!(+../images/Emo58.gif קליל לפרק)

אל תתני לזה למנוע ממך לראות את הפרק, לא מדברים על המלחמה עצמה. רק מתייחסים אל היטלר בתור מניאק.

jacobyd

New member
ברוכה הבאה... ובקשר לפרק

גם אצל האנגלים נושא מלחמת העולם השניה הוא נושא מאוד רגיש וגם אני חששתי שהם יעשו משהו לא ראוי אבל אין לך מה לדאוג... תראי את הפרק בראש שקט כולל את כל הקטעים

ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

אנא קריא את נהלי הפורום למען גלישה בטוחה ונעימה לכולנו
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1649&aId=100219 בנוגע לשאלתך, בתור מישהי שנושא השואה מאוד רגיש אצלה אני יכולה להגיד, ללא ספוילרים, שטיפלו בו בצורה יפה. הוא לא פוגע ולא מוזיל. וזה פרק מצויין עם הרבה התקדמות עלילתית שחבל לפספס. אני חושבת שאלך לצפות בו שוב.

למעלה