חדשה:)

hililu

New member
חדשה:)

עד שמצאתי את הפורום הזה:) ושאלה: מישהו יודע איפה אפשר לימצוא בארץ נעליים של Iron fist ?

ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

שזה קצת מצחיק coming from מישהי כמעט לגמרי טרייה בעצמה... בכל מקרה בחנות "נוקס" בתל אביב יש - https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.178855085501425.53431.100001308031068 ובדיוק יש להם 30% על כל החנות אז מומלץ :) חוץ מזה אני כמעט לגמרי בטוחה שראיתי נעליים של איירון פיסט בחנות Fun Stuff בדיזינגוף סנטר, אבל זו חנות סקס, כך שהכניסה על אחריותך

hililu

New member
טנקס:)

חחח אני יבדוק בfun stuff ובנוקס הבעיה היא שאני תמיד הולכת לאיבוד בסנטר XD תודה בכול מיקרה

חח Fun Stuff

הסתכלתי שם דרך חלון הראווה והתלהבתי מהנעליים בלי לדעת שזו חנות סקס. היה נורא מצחיק כי הייתי עם עוד בת ושני בנים ולא הפסקתי להתפעל מהחנות הזו. באמת יש שם נעליים יפות, לא קניתי בגלל העקב הגבוה. אבל תבדקי:) ואת לא היחידה שהולכת לאיבוד בסנטר.

LucyXX

New member
זה מתחת למחששה/חדר כושר

כזה בקומה שיש את הצומת ספרים והבית קפה, הולכים שמאלה במסדרון וזה שם~

NyaPrawr

New member
שאלום :D

אני ניצן. מי את? שם, סגנון מועדף, כל דבר אחר שבא לך לספר על עצמך :) בנוקס ובפאן סטאף יש נעליים של איירון פיסט. בפאן סטאף הן אפילו לא יקרות מדי~

hililu

New member
היי

חח הי:) אני הילי לונה הוא שם שני , אין לי סגנון מועדף האמת ... מה שאני אוהבת אני לובשת . אין לי כול כך מה לספר . יש לך מושג מה טווח המחירים ?

hyperChen

New member
נעליים של איירון פיסט-

נוקס רחוב פרישמן 42 תל אביב פאן סטאף (חנות סקס) בסנטר חוץ מזה מישהי מכרה פה לפני קצת זמן תדפדפי קצת אחורה

hililu

New member
D:

אני באמת לא מאמינה שאני הולכת להיכנס לחנות סקס עם ידיד שליXD

hililu

New member
D:

אני באמת לא מאמינה שאני הולכת להיכנס לחנות סקס עם ידיד שליXD

למעלה