חדשה :)

חדשה :)

עדי, בת 13 מרעננה. הייתי קוראת סמויה כמה שבועות, ולקראת העונה השלישית החלטתי להצטרף רשמית. התחלתי לראות את הסדרה בתחילת החופש הגדול ועכשיו אני מחכה כבר לעונה השלישית :) אני מכורה רצינית- יש לי את כמעט את כל הפרקים על המחשב, ואני מאד אוהבת לחפור על הסדרה. כל משפט שני שיוצא לי מהפה קשור איכשהו ליומני הערפד.
מתה על דיימון, שונאת את סטפן (אוי הולכים לסקול אותי ><"
) ואת אלנה אני חצי שונאת, אבל אוהבת את נינה. מקווה להשתלב פה וליהנות :) יש לי שאלה- מתי בדיוק אמורה העונה השלישית להגיע לישראל, עם תרגום והכל? יש לי YES אז אני רואה במחשב. תוך כמה זמן לדעתכם יגיעו הפרקים לאינטרנט? תודה רבה :)

jasika siton

New member
ברוכה הבאה :)

ג'סיקה, 18. והעונה השלישית מתחילה מחר!!!!
אני מאמינה שמחר בערב - מחרתיים כבר יהיה תרגום.. זה תלוי במתרגמים. ובקשר למה שכתבת - גם אני מעדיפה את דיימון. אבל אוהבת גם את סטפן! ואלנה מדהימה, קתרין יותר. ונינה הכי (; למה את שונאת את אלנה?!

כי היא בחרה בסטפן ולא בדיימון ../images/Emo3.gif

כי דיימון כזה יפה וחמוד ומצחיק ומתוק אליה והיא פשוט מייבשת אותו! בעונה 2 פרק 18 בוני כאילו מתה אבל היא עשתה איזה קסם שהיא לא... לא זוכרת ממש ><" אז בסוף אלנה ודיימון מדברים על איך שבוני כמעט מתה. דיימון אמר לאלנה: "...אבל אם תהיה אפשרות בחירה בינך לבין בוני, אתן לבוני למות בשמחה. אני תמיד אבחר בך." והיא: "לילה טוב דיימון." מה לילה טוב?! תאמרי משהו נורמלי! ><" וגם איך שהיא וסטפן כל הזמן "אני אלך ואתאבד ואקריב את עצמי רק כדי שאף אחד מהקרובים אליי לא יפגע." עכשיו אוקי, אפשר להבין אותם, אבל רגע- אולי יש אפשרות אחרת? תכנית אחרת? למה אתם ישר רצים למות כדי להיות כאלה גיבורים גדולים? עוד דבר בנוגע לדיימון, זה שהיא אף פעם לא אומרת לו תודה. בעונה 2 פרק 8, חטפו את אלנה והיא היתה בבית ההוא עם טרבור ורוז ואלייג'ה. ואז סטפן ודיימון נלחמו באלייג'ה. אלייג'ה עמד להרוג את סטפן וברגע האחרון דיימון הרג אותו והציל את החיים של אלנה ושל סטפן. ומה אלנה עושה? רצה ומחבקת את סטפן! ולוחשת לדיימון בתנועת שפתיים 'תודה'. מה זה לסמן 'תודה' עם השפתיים?! הוא הרגע הציל את החיים שלך ושל החבר שלך, לכי ותגידי תודה נורמלי!!! ><" וואו חפרתי.
זה קורה לי כשאני חופרת על הסדרה. ><"

חחח

כי תראי ברור שהיא תרוץ לסטפן זה חבר שלה הריי ... ודימון כמעט הרג את ג'רמי מה את מצפה שהיא תתנהג כרגיל ?למזלו הטבעת שלו הייתה עליו גם אני הייתי מתנהגת אליו ככה תחשבי שמישהו בא רוצח את אח שלך את תשנאי את הבן אדם הזה .... היא מאוהבת בו וזה כ"כ שקוף .... הוא יכול להיות מאנייק וגם נשמה טובה זה תלוי ...ואת יודעת בסדרות תמיד אוהבים לעשות מלא דרמות אני "ימות בשבילך " סתם כדי למתוח את הצופים ....אני כבר רוצה שיהיה מחר למרות שיום שישי אני לא אראה את זה עד 8 בערב אז ככה שיש לי זמן וחכיתי כ"כ הרבה זמן עד שהעונה תתחיל אוף !!!!!! ארג

נכון,

אבל בעונה 2 פרק 3 למשל הוא באמת מבקש סליחה מכל הלב ורואים כמה שכואב לו וחשוב לו שהיא תסלח לו. באותו פרק הוא מציל אותה מחץ שכמעט פגע בה. ועדיין, הוא הציל אותה ואת החבר שלה, בלעדיו שניהם היו מתים. אני לא אומרת שתלך ותחבק אותו ותחליט להיות איתו במקום אם סטפן, אבל תודה נורמלית לפחות. מה שהיא עשתה היה לחבק את סטפן ולסמן לדיימון עם השפתיים 'תודה'. ככה מודים למישהו שהרגע הציל לך את החיים? /: כן, זה לא בסדר שהוא הרג את ג'רמי. אם הייתי במקומה אז הייתי מדברת איתו יותר ברצינות על מה שקרה לג'רמי- למה בדיוק הוא עשה את זה? איך אני אדע שזה לא יקרה שוב? האם הוא יכול להבטיח לי שהוא לא יעשה דבר כזה שוב? וגם אני! אני ממש רוצה לראות איך תהיה העונה השלישית ^^ ולדעתי גם נינה ואיאן מאוהבים אחד בשני. הם כ"כ צריכים להיות ביחד! D:

חחח זה בעייתי כל הסידרה הזאתי

יש לי תחושה שהולך להיות דרמה העונה הזאתי אני לא יכולה לחכות כבר ליראות את העונה הזאתי גאד

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה!

כיף שאת גם פה!
דווקא הרוב פה מעדיפות את דיימון... וגם אלה שמעדיפות את סטפן (כמוני) לא יסקלו אותך.

Orush the Best

New member
../images/Emo256.gifברוכה הבאה:)

אני אור, בת 17 מראשון.. השתלבות מהירה
אני גם מעדיפה את דיימון, וכל מה שאמרת בהודעה שלך [השניה] אני חושבת בול ככה!!

Karina85

New member
ברוכה הבאה!

אני לא קבועה פה אבל כותבת מידי פעם
ברוכה הבאה, ויש לך טעם טוב - פוטרית !

למעלה