חדשה ^^

Slow Cheetah

New member
חדשה ^^

טוב, כמו שהכותרת אומרת - אני חדשה פה!
אני לילך, בת 19, מאיזור ירושלים.
אני אוהבת לשים לקים מאז גיל 12 בערך, אבל ההתמכרות האמיתית התחילה באמצע החטיבה והתגברה לה עם מציאת הבלוגים מרחבי העולם העוסקים בלקים... וגילוי העובדה שאפשר לקנות לקים דרך האינטרנט (והרבה
).
האהבה הגדולה ביותר שלי היא לקים הולוגרפים ואני פשוט לא מפסיקה לקנות אותם.... וזה כמובן בשמחה רבה

כרגע יש לי בלוג משל עצמי, אז אני אשמח לעשות לעצמי פרסום עצמי קטן כי הוא ממש חדש ואני מקווה להתפתח ולהפוך אותו למשהו הרבה יותר מגניב (אזהרה: הוא באנגלית
).
http://lilacquerr.blogspot.co.il

ובזאת... נראלי שסיימתי... החלטתי להוסיף תמונה של הציפורניים שלי למזכרת ^^
(הלקים בתמונה: זרת - Jade Hypnose, כל השאר - Color Club Blue Heaven)

trilliane

Well-known member
מנהל
ברוכה הבאה! סחתיין על המניקור, זה לק תקני?

Slow Cheetah

New member
תודה! וברור שהוא תקני,

הרי ברגע שמ"צ יראה את הלק הוא יסתנוור מיופיו ויוותר על לכתוב דוח

סתם, הייתי מתה.
שום דבר לא תקני ואני שמה לקים מעניינים רק בסופ"ש

פיגרו1

New member
מקסים! היכן אפשר לקנות את קולור קלאב במרכז?

כלומר תל אביב והסביבה? ואם אפשר לשאול מה המחיר. אהבתי מאוד את ה- Color Club Blue Heaven
תודה

נדמה לי

שפעם מישהי אמרה פה שיש בסינמה סיטי גלילות חנות שמוכרת, אבל אני אעשה ניחוש מושכל ואהמר שאין את הלקים הבאמת שוים, כמו ההולוגרפי שלעיל.
אותו אפשר להזמין מהאינטרנט בקלות, מישהי הביאה באחד השרשורים פה קישור, אצל מוכר באיביי שקוראים לו beautyzone2007.
אני מתעצלת להביא קישור, אבל אם תסתבכי תגידי :)

Slow Cheetah

New member
תודה

אפשר לקנות לקים של קולור קלאב אני מניחה ברוב הסלונים הפרטיים, אבל אין מבחר בתכלס ואף פעם לא קניתי במשהו בסגנון.
אני יודעת שיש את רשת נייל סטודיו שמוכרת לקים שלהם, אבל גם להם לא מגיעים יותר מדיי קולקציות חדשות, ובטוח לא היפות והשוות ביניהם.
יש את סינמה סיטי בראשל"צ, יש שם דוכן שמוכר קולור קלאב/OPI, ויש שם מבחר לא רע... רק לא קולקציות מגניבות.
ובקשר למחיר - אני מניחה שמשהו בין השלושים שקל לשישים, תמיד מוכרים פה ביוקר.

אני באופן אישי קניתי באיביי אצל המוכרת הזאת:
http://www.ebay.com/itm/2012-Color-...t=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item5d3696be07
נראלי שמישהי כבר כתבה על זה פה... בכל מקרה, המחיר לא רע (ממה שהבנתי בחלק מהחנויות בארה"ב הלק עולה יותר ממה שהוא עולה אצלה).

ואני ממש ממליצה עליהם (על כלללל -!!!- הקולקציה), הם לא מתקלפים מהר יחסית ללקים הולוגרפים (לא שיצא לי "ללבוש" אותם לאורך זמן, אני צריכה להוריד תמיד לקראת הצבא), נמרחים בצורה מעולה ומתייבשים דיי מהר... והאפקט ההולוגרפי פשוט מדהים (יש לי טובים יותר, אבל הם גם יותר יקרים
).

פיגרו1

New member
ל:Slow Cheetah ומיסיס בלק המון תודה

אבדוק בהחלט את ההצעות שלכן. עשיתן לי חשק גדול
תודה ויום מקסים!

פיגרו1

New member
ועוד שאלה לשתיכן לגבי הגוונים שלהם:

שמתי לב שהגוונים מאוד דומים אחד לשני מסידרה זו ואשמח להבחנתכן אם אתן רואות
הבדל בין הגוונים ואם כן מהו (ואם יש המלצה מי יותר יפה משתיהן על הציפורן) הגוונים :
blue heaven ל- angel kiss.
איכשהו הם נראים לי ממש דומים עד זהים.
תודה.

Slow Cheetah

New member
הם לא זהים נורא, תקראי את ההודעה החופרת שלי א

אבל לפני שאני אמשיך לפרט, אני חושבת שזה יעזור

poynter

New member
ברוכה הבאה

אני טיפה באיחור, אבל אין ספק שהשתלבת כאן נפלא

אני בטוחה שתהני יש כאן בנות נפלאות ואוירה צבעונית.

כמובן כפי שאני תמיד מתריעה בפני גולשות חדשות -
התמכרות מובטחת..נא להכין את הכיס

Slow Cheetah

New member
תודה
^^

חחח אני חושבת שבנתיים אני פוגעת בכיס של בנות הפורום, אני נזק מהלך

למעלה