חדשה...

Pumpkin pie1

New member
חדשה...

היי לכולם!
חלטתי לנסות פורומים, אולי זה יפחית את הדיכאון, אני כבר לא חיה בסרט, אני לא חושבת שניתן להעלימו לגמרי.
אני בת 26, סובלת מדיכאון תקופה לא קצרה, אני נוטלת כדורים מזה שנה וחצי, ניסיתי כ"כ המון דברים, פסיכולוגים, פסיכיאטרים, היפנוזה, רפואה אלטרנטיבית, ספרים, כדורים טבעיים, לא טבעיים, הומופאתיה ומה לא, ואני עדיין במצב הזה, המצב הזה שתוקע לך את החיים. לפני כ4 שבועות המצב החמיר, לא יצאתי מהמיטה (חוץ מלעבודה כמובן, שהצילה את חיי), לא הסכמתי לדבר ולראות את החברים שלי, בכיתי, בהיתי, שתקתי, כל הסיפור.... אחרי שבוע וחצי דברים קצת השתפרו, ויצאתי לטיול בארצנו הקטנטונת ושברתי את הרגל, שבר ממש חמור, הימים הראשונים היו קשים, ניסיתי לשמור על גישה חיובית, זה היה ממש קשה, כאבים מייגעים, ודאגה לעתיד, איך אממן את עצמי, זה עוצר לי את כל התכניות, יש לי שיקום יחסית ארוך והכי גרוע אני לא יכולה לחזור לעבודה שלי שאני כ"כ אוהבת, בשבוע וחצי הראשון הייתי יחסית בסדר ניסית לי לראות את הטוב שבמצב אך לפני כמה ימים זה התהפך בעקבות ביקור בבית חולים, מאז אני לא מפסיקה לבכות, לא רוצה לראות אף אחד, לא מרשה לחברים לבוא לבקר אותי ושוב חזרתי לכעוס על עצמי, לנסות להבין למה החמש שנים האחרונות בחיי נראות כך, שום דבר לא הולך.....
זה נראה כאילו אני לעולם לא אתאפס..... הכדורים היו התקווה האחרונה שלי, אך כמו שבטח חלקכם יודעים הכדורים לא תמיד עוזרים וצריך להעלות מינונים ולנסות כמה סוגי כדורים עד שזה עוזר, וזה מתיש, אמנם הכדורים עזרו לי להעלים את התקפי החרדה, שהיו פשוט סיוט, אך הדיכאון פשוט לא נעלם וזה נראה שכאשר הוא מגיע הוא מגיע בגדול.......
נשארו לי עוד 25 ימים לשבת בבית עם הרגל למעלה להיות תלויה באנשים.... איך אשרוד???? והדיכאון ממש מקל.... רק רציתי לשתף....

ברוכה הבאה, יקירה

אכן את מתארת מצב מאוד לא פשוט מבחינה נפשית וגם נוסף עכשיו הקושי הרפואי שבוודאי מכביד על הכול...

מאיזה גיל את סובלת מדיכאון? אני חושבת שהתפרסת אולי על קצת יותר מדיי דברים, ואולי בבת אחת. לדעתי מוטב היה להתרכז בלחפש פתרון אחד ולתת לו צ'אנס למשך זמן יותר ממושך. ככה לפחות זה עובר אליי מהמסך, ואולי אני לא מבינה נכון.

מי עוד תומך בך מלבד החברים, שכרגע את נמנעת מלראותם? האם את יכולה לאפשר למישהו בכל זאת להתקרב ולתמוך כשקשה?

לבינתיים שולחת לך חיבוק וברכת רפואה שלמה

קוסמת8

New member
ערב טוב!

ברוכה הבאה,גם אני חדשה פה ,פחות פעילה ויותר מעיינת בהודעות. מבינה לחלוטין את תחושות הדיכאון ופיתרונות לצערי אין לי.
חיבוק גדול גם ממני

Pumpkin pie1

New member
??

איזה תורה בדיוק?
אלו דברים שניסיתי לאורך כמה שנים, וכשאתה אבוד אתה פשוט תר אחרי כל דבר שאולי יעזור

תורת ההישרדות

את שאלת איך תשרדי כשרגלך שבורה, ואלומת האור כתבה, שהתפרסת על יותר מדי דברים בבת אחת, אז שיחקתי במלים האלה.
לא התכוונתי ברצינות.
החלמה מהירה.

Pumpkin pie1

New member
תודה

היום אני יודעת שאני סובלת מזה מגיל צעיר אך מהצבא זה ממש התחיל להכביד עליי, לאחרונה במיוחד, אני שמה לב כמה זה תוקע לי את החיים.
כל הדברים שניסיתי, ניסית לאורך תקופה, אך שום דבר לא עזר.
קשה לי לקבל תמיכה מאנשים שלא מבינים את המצב.... הם תמיד מנסים לתת פתרון במקום פשט להיות שם.
תודה לך על התמיכה!!!!

מילקי110

New member
תרגישי טוב

אכן לא קל , ובמיוחד עכשיו גם עם הרגל , מסכנה

תרגישי טוב , ותכתבי לנו , מניסיון כתיבה בפורום עוזרת מאד

רפואה שלמה

היי פאי

קחי כל צעד בפני עצמו. קודם כל, תדאגי למצב הרגל שלך. ברגע שהיא תחלים, כל הדאגות שכרוכות אחריה, יעלמו מעצמן.
כשזה יקרה, תתחילי לטפל בדיכאון שלך, אם זה לדבר על זה עם פסיכולוג או חברים קרובים, לקחת את התרופות שלך בקביעות.
תנסי לאמץ תחביבים שלא כרוכים בלהסתובב יותר מדי. ציור, נגינה, סריגה (חברה טובה שלי שברה רגל וםשוט למדה לסרוג מהאינטרנט ועכשיו היא מכורה לזה) ועוד ועוד כיד הדימיון הטובה עליך.
אני יודעת שעכשיו המצב מרגיש בלתי אפשרי, אבל זה ישתפר. אני בטוחה. ברגע שהרגל תחלים, תהיי פנויה נפשית לטפל בעצמך.
אנחנו כאן בשבילך

עזרה

בטח שמעת מילים יפות,,, הכל עובר,, קחי הכל בסבבה,,, ועוד כל מיני פתגמים ומילים ומילים ושום דבר לא עוזר, האמונה שלי שהוכיחה את עצמה היא שדכאון הוא מצבור של רגשות שבעקבות ארועים שחווינו שלא יכולנו להכיל יושבים לנו אי שם בגוף וכל פעם שולחים עננים של רגשות לא נעימים, עד שהרגשות גוברים עלינו, ואנחנו נשארים תקועים איתם, ולפי דעתי, כן רק לפי דעתי, מה שעושה הרפואה נותנת כדורים שגם את הדיכאון לא נרגיש,,, אני מציעה לך טיפול בדימיון מודרך, שישחרר לך את כל המטען" שיושב לך שם, וישחרר אותך,,תחשבי על זה תבדקי, יש לי הוכחות חותכות שזה עובד בענק!!!! כולנו סך הכל רגש, כל האדם זה רגשות, וצריך לנקות את כל הרגשות השליליים שתקועים על מנת לפגוש בשמחה, אושר, אהבה, ועוד רגשות נעימים

למעלה