חדשה :)

chenn2004

New member
חדשה :)

היי אני חדשה פה ויש לי מלאמלא דברים...
סוף סוף אחרי תהליך של יותר משנה אישרו לי התנדבות ואני אמורה להתגייס.
בשיחה עם מדור מתנדבים נאמר לי שהגיוס הקרוב שלו אני מיועדת הוא ה 27/2 ואני אתגייס רק אם יהיה לי תפקיד.
עכשיו בינתיים אין לי שום תפקיד ואפילו לא רעיון לתפקיד...
אני כבר בת 19.5 עברתי מזמן את הצו הראשון והמנילה ואין לי מושג מה אני אעשה בצבא אני מבולבלת ולא יודעת אפילו מה האפשרויות שלי.
אין לי בראש תפקיד ספציפי שאני רוצה, משהו להתמיין אליו אני גם לא יודעת איזה תפקידים הם האופציה שלי אני רק יודעת שזה צריך להיות קרוב לבית.
מה אני עושה, עם מי אני אמורה להתייעץ או להחליט על תפקיד?
אני ממש לא רוצה לדחות עוד את הגיוס:(

eran544

New member
אז או שימצאו לך תפקיד או שתמצאי בעצמך

בשביל שימצאו לך תפקיד את צריכה להיפגש עם עם מדור מתנדבים ששם יכולים להציע לך מקומות שמחפשים מתנדבים, יש לציין שאי אפשר לדעת כמה זמן זה ייקח ואולי לא תספיקי בזמן.
לחלופין, תוכלי לנסות וליזום למצוא תפקיד בעצמך, שבד"כ יוכל לזרז לך את התהליכים.
יש בפורום הצעות תפקיד של מפקדים שמחפשים מתנדבים עם טלפונים.
לחלופין - טלפונים נוספים שתוכלי לפנות אליהם ולחפש אם יציעו לך תפקיד:
יחידה טכנולוגית של חיל המודיעין (יחידה שמקבלת בברכה לא מעט מתנדבים לתפקידים מדהימים) - 03-733-5644
מש"ק מתנדבים בחיל האוויר (אם את מעוניינת למצוא תפקיד בחיל האוויר - מומלץ בחום!) - 03-606-3562

נ ו ע ה 12

New member
ברוכה הבאה

כמו שערן כתב, ליזום ולנסות למצוא תפקיד בעצמך יכול לזרז את העניינים.

מרכזת לך את האופציות:
• להיעזר בנו - מה מעניין אותך? איזה כיוון? נוכל להציע ולהעלות רעיונות, אם לא ליחידה מסוימת אז לפחות לתפקיד. כמו כן, יעזור אם תכתבי באיזה אזור את גרה כדי שנדע מה יכול להיחשב כקל"ב ומה לא. בנוסף, אם תרצי, יעזור לדעת אילו פטורים יש לך, והאם הפטור ניתן על רקע רפואי או נפשי?
• להיעזר בפורום מתגייסים - אחרי שתמצאי תפקיד ספציפי שתרצי, תוכלי להיעזר בגולשי פורום סדירים על מנת לשאול שאלות יותר ספציפיות, במידה ויהיו, על התפקיד עצמו ותהליכי המיון.
• קטגוריית "הצעות תפקידים" במאמרים (כלים ומידע -> מאמרים -> הצעות תפקידים). כרגע מוצעים שם 9 תפקידים ממש שווים במגוון תחומים.
• להיעזר במש"ק מתנדבים של ח"א, זה המספר הנכון - 03-6062922. מומלץ בחום!
• להיכנס לאתרי החילות (קישורים יש בכלים ומידע -> קישורים), לחפש מספרי טלפון, להתקשר ולברר.

אכן, הרבה עבודה עצמית, אבל שוב, כדאי לך להגיע מוכנה וליזום בעצמך, ולא לחכות לפגישת שיבוץ מהמדור, בעיקר כדי שבאמת תוכלי להתגייס עוד חודשיים וחצי.

המון המון בהצלחה בהמשך

נ ו ע ה 12

New member
לא ממש יודעת...

גם לי בפלאפון יש את ה-3562, אבל מה שהם מפרסמים בפורום זה 2922.

למעלה