חדשה

orinorin

New member
חדשה

אשמח אם מי מכם יסביר לי איך אני יכולה לקרוא את ההודעות הכתובות ואיך מתנהלת התקשורת כאן?

KallaGLP

New member
ברוכה הבאה.

מה זה הפורומים של תפוז ואיך כותבים בהם מבחינה טכנית אפשר למצוא בקישור הבא (צריך ללחוץ על הטקסט בכחול שמתחת):
כתיבה בפורומים

מבחינת השתתפות, את יכולה, למשל, לפתוח הודעה חדשה (או עדיף לכתוב תגובה המשורשרת להודעה שכבר פתחת) ולספר קצת על עצמך ועל מה מביא אותך לפורום אימוץ ו/או לשאול אותנו שאלות הקשורות לתחום האימוץ, אם יש לך כאלה, ואז מי מהגולשים האחרים שיש לו תשובה או הערה יוכל לענות/להגיב.
את יכולה גם להגיב לכל אחת מההודעות האחרות המופיעות כאן, אם יש לך מה להעיר/לענות/לשאול. את מוזמנת גם לקרוא דפים אחורה ו/או להיכנס לכלים ומידע שבתוך הקוביה הכחולה למעלה אם את רוצה להכיר טוב יותר את אופי הפורום ואת הנפשות הפועלות בו, ולקרוא מאמרים וקישורים נוספים המכילים מידע בנושא האימוץ.

China8

New member
ברוכה הבאה

קיבלת הסבר מצויין לשאלתך. את מוזמנת לספר קצת על עצמך ולהישאר איתנו בכייף

Noga Lavie

New member
לחצי על השורה הזו

אני מקווה שהצלחת לפתוח הודעות כבר קודם, וקראת את העצות המועילות שניתנו לך. אם לא, לחיצה על שורת הכותרת תפתח לך כל הודעה שתרצי לקרוא.
אם את רוצה לענות לאותה הודעה, לחצי על כפתור הוספת תגובה, ותעני ישירות להודעה אליה רצית לענות.
כל השאר מוסבר הרבה יותר טוב מעלי, אז פשוט לחצי גם על הכותרות הקודמות, קראי ויישמי.
בהצלחה.

למעלה